tam olarak naptığımı hatırlamıyorum ama ticketı inglizce yazmak önemliBeni umursamadılar bile o kadar seneye rağmen gene yazdım cvp dahi verilmedi.
tam olarak naptığımı hatırlamıyorum ama ticketı inglizce yazmak önemliBeni umursamadılar bile o kadar seneye rağmen gene yazdım cvp dahi verilmedi.
2014 de yemişim ban çok uğraştım son zamanlarda daha 2 hafta önce yazdım cvp dahi vermediler ing denerim birdetam olarak naptığımı hatırlamıyorum ama ticketı inglizce yazmak önemli
Nereye yazmalıyım ve benim ingilizcem çok iyi değil ne yazmam gerekiyor?tam olarak naptığımı hatırlamıyorum ama ticketı inglizce yazmak önemli
Hayır, alakası bile yok. Steam VAC tarihinde sadece 10 civarı kişinin banını açtı. Hiçbiri de ticket felan yoluyla değil, steam kendisi inceledi hata yaptığını fark etti öyle açtı. Yalan söyleme yani 3 kere açtırdım felan diyetam olarak naptığımı hatırlamıyorum ama ticketı inglizce yazmak önemli
bende chattan dolayı yemiştim 3 sene önceArkadaşlar uzun bir süre sonra csgo indirdim ve bir el attım herhangi bir hile veya üçüncü part bir yazılım kullanmadım. bugün steame girdiğimde banlandığımı gördüm. Şok oldum. Bunu nereye şikayet edebilirim?
valodan devamBöyle saçma bir şey olamaz. Hileleri değil de hile kullanmayanları mı banlıyorlar? Bir maç girdim sadece.
Steamin kendi destek sayfasında yazıyor, VAC yasaklı hesaplar steam kendisi açmadığı sürece hiçbir şekilde ticket, şikayet vs. yolu ile açılamaz. İstisna yok, sadece çok linçlendiler diye brax isimli bir e-sporcunun hesabını açtılarNereye yazmalıyım ve benim ingilizcem çok iyi değil ne yazmam gerekiyor?
7 yıldır cs oynamama rağmen hala şu vacla owerwatch banın arasandaki farkın nasıl anlaşıldığını bilmiyorumSteamin kendi destek sayfasında yazıyor, VAC yasaklı hesaplar steam kendisi açmadığı sürece hiçbir şekilde ticket, şikayet vs. yolu ile açılamaz. İstisna yok, sadece çok linçlendiler diye brax isimli bir e-sporcunun hesabını açtılar
VAC ve Overwatch ban aynı ban türü, sadece birisi otomatik algılanıyor diğeri ise birisi karar veriyor da banlıyor. Hangisinden ötürü ban yediğini steam sana söylemez7 yıldır cs oynamama rağmen hala şu vacla owerwatch banın arasandaki farkın nasıl anlaşıldığını bilmiyorum
Bilmiyorum, ben sadece örnek olsun diye söyledim. Bu sistem olmasına rağmen hala hilelerin olması şaşırtıcı değil zaten.MSI afterburner yüklü ama açık değil. Walpaper engine'den kaynaklı olabilir mi?
valve bu konularda pek ilgisiz büyük ihtimalle sebebini bile ogrenemezsin.Arkadaşlar uzun bir süre sonra csgo indirdim ve bir el attım herhangi bir hile veya üçüncü part bir yazılım kullanmadım. bugün steame girdiğimde banlandığımı gördüm. Şok oldum. Bunu nereye şikayet edebilirim?