Yardım CS:GO da haksız yere vac ban yedim

Reaksiyon skoru
16
steam de cs go üzerinden hiçbir suçum günahım yokken oyunda kimseye toxiclik yapmadım bir program hile kullanmadığım halde vac ban yedim bu vac banı nasıl kaldırabilirim. Yani valve ye nasıl suçsuz olduğumu ispatlayabilirim. Banı overwatch üzerinden yemişim.
1672002256625.png

VAC artık yanlış ban atmıyor. Zamanında yaptı bi hata genel af verdi. g.o hesapta vac kalıcak
(Destege yaz istersen bi umut)

VAC artık yanlış ban atmıyor. Zamanında yaptı bi hata genel af verdi. g.o hesapta vac kalıcak
(Destege yaz istersen bi umut)
dediğiniz doğru olabilir fakat bana atılan vac da görüş aimbot vs. olarak atılmış. zaten ben bi kaç gündür faceit giriyorum ve faceit in anti cheat uygulaması var ondan ban yememişim bu saçma cs go overwatch ından neden yiyorum onu anlamadım

dediğiniz doğru olabilir fakat bana atılan vac da görüş aimbot vs. olarak atılmış. zaten ben bi kaç gündür faceit giriyorum ve faceit in anti cheat uygulaması var ondan ban yememişim bu saçma cs go overwatch ından neden yiyorum onu anlamadım
Faceit 1 gün sonra güncelliyor. Her gün senin hesabını check atıyor.

Faceit 1 gün sonra güncelliyor. Her gün senin hesabını check atıyor.
Yok ondan bahsetmiyorum, ben zaten son zamanlarda faceit oynuyorum. Faceit de de anti cheat var. Yani Wh, aimbot vb. Bişey kullansaydım faceit ztn direkt olarak banlardı.

Klavye, mouse, kulaklık gibi ekipman programlarını, antivirüs veya benzeri herhangi bir arka plan uygulamasını hile olarak algılamış olabilir.
Her ihtimale karşı desteğe yaz ama sonuç çıkacağını zannetmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,748
Üyeler
173,871
Son üye
VetSel
Geri