Neler Yeni

Hiçbir şey kullanmadan VAC banı yedim

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar uzun bir süre sonra csgo indirdim ve bir el attım herhangi bir hile veya üçüncü part bir yazılım kullanmadım. bugün steame girdiğimde banlandığımı gördüm. Şok oldum. Bunu nereye şikayet edebilirim?
VAC ban hiçbir şekilde açılmıyor.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Ekran Alıntısı.PNG

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Bende VAC yemiştim çok uğraştım açılmadı.Büyük ihtimalle seninki de açılmaz.
yıllar önce yemiştim cvp bile vermiyorlar uğraşma gg hesap :)
aynen kardeşim hile kullanmayanlar ban yiyor

Hayır, alakası bile yok. Steam VAC tarihinde sadece 10 civarı kişinin banını açtı. Hiçbiri de ticket felan yoluyla değil, steam kendisi inceledi hata yaptığını fark etti öyle açtı. Yalan söyleme yani 3 kere açtırdım felan diye
bende chattan dolayı yemiştim 3 sene önce
buraya yazdım yalancı kesinhile kullanıp yedin dedi birkaç...arkadaş
açılmaz vac
Seni çok iyi anlıyorum. Maalesef bizim milletimiz böyle çok ön yargılılar.
Steamin kendi destek sayfasında yazıyor, VAC yasaklı hesaplar steam kendisi açmadığı sürece hiçbir şekilde ticket, şikayet vs. yolu ile açılamaz. İstisna yok, sadece çok linçlendiler diye brax isimli bir e-sporcunun hesabını açtılar

VAC ban hiçbir şekilde açılmıyor.
Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Çoğu kişi hile kullandığımı sandı fakat bu arkadaşlar lütfen şunu anlayın kendi bilinciyle hile açıp ban yiyip buraya haksız yere ban yedim banımı nasıl açabilirim diye mesaj atmaz. Bu konuyu birkaç foruma daha açmıştım çoğu forumda ön yargıyla yaklaştılar. VAC yaptığı hatayı fark etti ve banımı geri açtı hatta özür bile diledi. Sizden ricam lütfen ön yargılı olmayın.
Ekran Alıntısı.PNG

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de yedim. Adamlara yazdım muhattap olmadılar. En son 1.5 ay önce oynamışım neye göre ban attılar acaba? Silver elo asalak herifleri kolayca vuruyoruz diye hile muamelesi de gördük.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Ben de yedim. Adamlara yazdım muhattap olmadılar. En son 1.5 ay önce oynamışım neye göre ban attılar acaba? Silver elo asalak herifleri kolayca vuruyoruz diye hile muamelesi de gördük.
Hocam ticketı İngilizce yazın. Ben Türkçe yazdım umursamadılar bile fakat İngilizce yazdıktan 1 hafta sonra banımı kaldırdılar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: AneX

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar uzun bir süre sonra csgo indirdim ve bir el attım herhangi bir hile veya üçüncü part bir yazılım kullanmadım. bugün steame girdiğimde banlandığımı gördüm. Şok oldum. Bunu nereye şikayet edebilirim?
ah dostum hadi ama kesinlikle 3.parti kullanmışsındır en kötü pcnde başka oyun hileleri vardır boşuna banlamaz valve

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
değil :D 6 7 yıldır oynuyorum 1 kere vac yemedim :D gayetde iyi oynadığımı düşünüyorum
Hocam sanırım fotoğrafa dikkatli bakmadınız. Orada koskoca 'VAC YASAĞINIZ KALDIRILDI' yazıyor boşuna banlamış ki koskoca Valve Özür dileriz yazıyor.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
Hocam sanırım fotoğrafa dikkatli bakmadınız. Orada koskoca 'VAC YASAĞINIZ KALDIRILDI' yazıyor boşuna banlamış ki koskoca Valve Özür dileriz yazıyor.
duyduklarına inanmıyorlar da gördüklerine de inanmamaya başlamışlar
çok garip :D zeki kurt

MYSTIC

80+ Silver
Cs go bırakma sebebimdir artık sorgulamıyorum. Takılma fazla. Envanterimdekilere acıyorum hala baya değerlendiler .
Aynı sorun valoda da var.Ne oynayacağız biz?Geçen arkadaşımın 900tl+dia3 hesabı kalıcı ban yedi.Bir an önce düzeltsinler şunu.Masum olan mağdur oluyor.

BATTERHAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umutcan Yılmaz
knk sebepsiz yemenin imkanı ihtimali yok açsanda açmasanda bilgisayarında 3. parti uygulama virüs dahi olsa vac yersin ve bu yasağı steam destek açamaz boş yere desteğe mesaj atma cevaplamazlar valve sürekli söylüyor bilgisayarınızda 3. parti herhangi bir uygulama varsa oyuna girmeyin diye fakat yazılımdan değil ow dan yediysen açılır banın

Top Bottom