Neler Yeni

Hiçbir şey kullanmadan VAC banı yedim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Hocam ticketı İngilizce yazın. Ben Türkçe yazdım umursamadılar bile fakat İngilizce yazdıktan 1 hafta sonra banımı kaldırdılar.
kankam ticketi tam olarak nereye attın
bende atayım belki açarlar

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Arkadaşlar uzun bir süre sonra csgo indirdim ve bir el attım herhangi bir hile veya üçüncü part bir yazılım kullanmadım. bugün steame girdiğimde banlandığımı gördüm. Şok oldum. Bunu nereye şikayet edebilirim?
destek talebi aç kontrolden sonra açılıyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
knk sebepsiz yemenin imkanı ihtimali yok açsanda açmasanda bilgisayarında 3. parti uygulama virüs dahi olsa vac yersin ve bu yasağı steam destek açamaz boş yere desteğe mesaj atma cevaplamazlar valve sürekli söylüyor bilgisayarınızda 3. parti herhangi bir uygulama varsa oyuna girmeyin diye fakat yazılımdan değil ow dan yediysen açılır banın
brom konu sahibinin vacını kaldırdıklarının farkında mısın?
ne bu kesin konuşma isteği anlamıyorum

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
knk sebepsiz yemenin imkanı ihtimali yok açsanda açmasanda bilgisayarında 3. parti uygulama virüs dahi olsa vac yersin ve bu yasağı steam destek açamaz boş yere desteğe mesaj atma cevaplamazlar valve sürekli söylüyor bilgisayarınızda 3. parti herhangi bir uygulama varsa oyuna girmeyin diye fakat yazılımdan değil ow dan yediysen açılır banın
Hocam son mesajıma bakarsanız banımın kaldırıldığını anlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,447
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom