Neler Yeni

Steam'de +18 Fotoğraflara Nasıl Blur Yapılır?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Umarım karşınıza çok daha iyileri çıkar diyelim :) :giggle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlarım kendi hesaplarıyla da denedi ama yok maalesef blurlu gözükmüyor :(
Garip. Belki steam'in algılama sistemi sıkıntılıdır bilemedim. Ama bu yüzden steamden vs. arkadaşlarınızı çıkarmanıza gerek yok bence oyun falan oynayacağınız zaman uğraşırsınız.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Umarım karşınıza çok daha iyileri çıkar diyelim :) :giggle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlarım kendi hesaplarıyla da denedi ama yok maalesef blurlu gözükmüyor :(
Şaka bir yana steam sorularında steam destek şu şekilde cevap vermiş:
Blurlama seçeneğini aç/kapa yaparsanız sorununuz çözülecektir. Bazı görseller yapay zekamız tarafından +18 olarak algılanmaz ise blurlanmayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Şaka bir yana steam sorularında steam destek şu şekilde cevap vermiş:
Blurlama seçeneğini aç/kapa yaparsanız sorununuz çözülecektir. Bazı görseller yapay zekamız tarafından +18 olarak algılanmaz ise blurlanmayabilir
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Onu da denedim, paylaşırken kapadım açtım fakat yine de olmadı maalesef. Anlamadığım konu başka arkadaşlarımın yada x kişilerin profilinde gayet normal ss'ler bile blurlanır iken. Bende ki bir kaç ss'in blurlanmaması çok garip. Anlayabilmiş değilim gerçekten. Umarım sorunum çözülür çabucak :) Bu arada diyelim ki çözülmedi ve bir kaç kişiden ekran görüntüsünden rapor yedim. (Trollüğüne bile yapabilecekler var.):ROFLMAO: Raporlanırsam hesabımın kapanma olasılığı vs. var mı? Yoksa ihtar mı alır? Hiç bu zamana kadar olmadı o yüzden merak ettim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Merhabalar herkese çok daha önceden sizden pc toplama konusunda çok yardım istemiştim. Tekrardan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. 💜

Şimdi gelelim benim problemime :)

Benim steamde hesabım var genellikle her oyunun ss'ini alırım ve paylaşırım. Fakat (anime, hentai) tarzı oyunlarda bir kaç tane aldığım ss'ler var ve bunları kendi hesabımda paylaştım. Ne olur ne olmaz diye kontrol ettim başka bir hesap ile fakat hesabımın ekran görüntüleri kısmına geldiğimde ne bulanık gözüküyor ne de cinsel içerik yazmakta. Acaba bu ss'leri paylaşırken bir ayar mı yapmam lazım yada paylaştıktan sonra mı bir ayarı var? Bu arada girip baktığım hesaptaki, hesap ayarları kısmında (Kan, cinsel içerik vb.) görüntüleri blurla özelliği kesinlikle açık. Buna rağmen benim ekran görüntüleri kısmındaki +18 görüntüler blursuz bir şekilde gözükmekte. Ama başka bir profile girdiğimde +18 olmayan normal duran (Erkek-Kadın) blurlu bir şekilde gizleyebilmiş. Benim ki tamamiyle açık olmasına rağmen blurlu değil. Bu durumu nasıl düzelteceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder ve iyi forumlar dilerim.. 🥰
tövbe bismillah suphanallah, şu forumda kız gördümya gözüm açık gitmez artık o7

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Onu da denedim, paylaşırken kapadım açtım fakat yine de olmadı maalesef. Anlamadığım konu başka arkadaşlarımın yada x kişilerin profilinde gayet normal ss'ler bile blurlanır iken. Bende ki bir kaç ss'in blurlanmaması çok garip. Anlayabilmiş değilim gerçekten. Umarım sorunum çözülür çabucak :) Bu arada diyelim ki çözülmedi ve bir kaç kişiden ekran görüntüsünden rapor yedim. (Trollüğüne bile yapabilecekler var.):ROFLMAO: Raporlanırsam hesabımın kapanma olasılığı vs. var mı? Yoksa ihtar mı alır? Hiç bu zamana kadar olmadı o yüzden merak ettim.
Rapor yemeniz herhangi bir şekilde size negatif olarak yansımayacaktır, en kötü ss silinir

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Rapor yemeniz herhangi bir şekilde size negatif olarak yansımayacaktır, en kötü ss silinir
Süper en azından o konuda içim rahatladı :) Biraz daha araştırayım belki çıkar çözümü bir yerden🙏

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam