Arama sonuçları: *

1. agathusia

bu link güvenilir mi sizce?

Evet korsan öven bir topluluktan zaten çıkıp da ahlak beklentisinde değilim saygı beklentisinde değilim gidin korsan oynayın banane kardeşim. Ben hak yemek hakkı neyse veririm. oyuna hak ediyosan 1k da veririm 2k da. Sen hırsızlık yapıp kendini zeki sanıyorsan ahmak olan sensin farkında...
  2. agathusia

Kardeşim ananı babanı ikna etseydin de ekonomi bu hala gelmeseydi 27 yaşındayım kendi işimi yapıyorum kirada oturuyorum adliyede mübaşirim düşük bir memurum yani aşırı bir lüksüm yok. yurt dışında adam 60 dolara alıyor sen burada aldığın fiyatları bi çevir bakalım oyun alabilir misin boş boş...
  3. agathusia

knk mavi aşırı lüksmüş ya klşasdklasşldşalşl kusura bakma. 380 lira rdr2 veremeyen bi çocuksun senin instanı nabayım? MAvi tişörtünle instaya attığın fotolara mı bakayım komedisiniz la neyse engel.
  4. agathusia

kafalar pırıl pırıl.. Görünen o ki ekmeğe muhtaç olan sensin kardeş ben her şeyimi alabiliyorum size acıyorum. :D Ama hak etmiyorsunuz. NEyse takılın siz böyle müstehak
  5. agathusia

bu kafayla nasıl alişveriş yapıyorsunuz? Hiç markete gidiyor musunuz bim haricinde merak ettim. 500 tl 1000 tl dediğiniz nedir ki ne ala bilirsin bi kola 50 tl döner 50 tl abarmayın oyun fiyatlarını rdr 2 380 tl bi oyun 100 saatini yatırıyorsun az mı? Saçma düşünüyorsunuz. bi pantolan alsan 400...
  6. agathusia

imzanda göründüğü üzere '' MLD M300 500GB M.2 SSD'' 500lük m2 yi zaten ağzına kadar doldurmuşsun yüzde 1 bile yer yok senin pc zaten 2 kilo acı biber yemiş toto misali zart zurt ıkına ıkına geziyordur zaten. Çok da bilinçli bir kullanıcı olduğunu düşünmüyorum eğer göründüğü gibi ise. Normaldir...
  7. agathusia

Tr yama crack ile ne alaka onu anlamadım ama max ne olabilir? kredi kartın kayıtlı değilse milletin işi gücü yok sana virüs mü atacak 2 dk format atar geçersin. Virüs olayına çok takılıyorsunuz. Hayatım boyunca hiç anti virüs kullanmadım. Hala daha yoktur. Max addblock kullanıyorum. Pc kullanan...
  8. agathusia

Yardım GÜVENİLİR TÜRKÇE YAMA SITESI

makine çeviri DC
Top Bottom