Neler Yeni

bu link güvenilir mi sizce?

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Hayatımda hiç crack indirmedim android oyun club harici ona da crack denirse... Ne alemse bir kere bile ne pc ye vürüs girdi ne hesabım çalındı ne dolandırıldım ne bir şey oldu. Yapmayın etmeyin sonra yazıyorlar hangi virüs programını kurayım format atsam geçer mi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soruna cevap verecek olursam hiç de güvenli durmuyor :d
Tr yama crack ile ne alaka onu anlamadım ama max ne olabilir? kredi kartın kayıtlı değilse milletin işi gücü yok sana virüs mü atacak 2 dk format atar geçersin. Virüs olayına çok takılıyorsunuz. Hayatım boyunca hiç anti virüs kullanmadım. Hala daha yoktur. Max addblock kullanıyorum. Pc kullanan adam zaten virüs girdiğinde anlar ki zaten TR piyasası yüzde 95 mining virüsü onu da anla bi zahmet :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Tr yama crack ile ne alaka onu anlamadım ama max ne olabilir? kredi kartın kayıtlı değilse milletin işi gücü yok sana virüs mü atacak 2 dk format atar geçersin. Virüs olayına çok takılıyorsunuz. Hayatım boyunca hiç anti virüs kullanmadım. Hala daha yoktur. Max addblock kullanıyorum. Pc kullanan adam zaten virüs girdiğinde anlar ki zaten TR piyasası yüzde 95 mining virüsü onu da anla bi zahmet :D
Ben türkçe yama olduğuna bile bakmadım linke tıkladım berbat görünüyordu 😀 2 dk format dediğinde, pc de 450 gb lık uygulama var onları nasıl baştan kuracağız nasanın interneti yok bizde.d benim kastettiğm hiçbirine bulaşmayın.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Ben türkçe yama olduğuna bile bakmadım linke tıkladım berbat görünüyordu 😀 2 dk format dediğinde, pc de 450 gb lık uygulama var onları nasıl baştan kuracağız nasanın interneti yok bizde.d benim kastettiğm hiçbirine bulaşmayın.
imzanda göründüğü üzere '' MLD M300 500GB M.2 SSD'' 500lük m2 yi zaten ağzına kadar doldurmuşsun yüzde 1 bile yer yok senin pc zaten 2 kilo acı biber yemiş toto misali zart zurt ıkına ıkına geziyordur zaten. Çok da bilinçli bir kullanıcı olduğunu düşünmüyorum eğer göründüğü gibi ise. Normaldir bakmadan incelemeden karar vermen.

Starlex

80+ Silver
Hayatımda hiç crack indirmedim android oyun club harici ona da crack denirse... Ne alemse bir kere bile ne pc ye vürüs girdi ne hesabım çalındı ne dolandırıldım ne bir şey oldu. Yapmayın etmeyin sonra yazıyorlar hangi virüs programını kurayım format atsam geçer mi...

Soruna cevap verecek olursam hiç de güvenli durmuyor :d
Mecbur artık hacı bir oyuna 500~2k verilir mi hele rdr2 gibi pahalı bir oyun olunca bence en mantıklısı ama ben hep oyunindir.vip sitesini kullanırım hiçte virüs gitmedi eğer orada bulabilirseniz indirin

bu turkce yama guvenilir mi
Güvenilir ama arkadaşın attığı technopat rehberi daha yardımcı olabilir

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Mecbur artık hacı bir oyuna 500~2k verilir mi hele rdr2 gibi pahalı bir oyun olunca bence en mantıklısı ama ben hep oyunindir.vip sitesini kullanırım hiçte virüs gitmedi eğer orada bulabilirseniz indirin
bu kafayla nasıl alişveriş yapıyorsunuz? Hiç markete gidiyor musunuz bim haricinde merak ettim. 500 tl 1000 tl dediğiniz nedir ki ne ala bilirsin bi kola 50 tl döner 50 tl abarmayın oyun fiyatlarını rdr 2 380 tl bi oyun 100 saatini yatırıyorsun az mı? Saçma düşünüyorsunuz. bi pantolan alsan 400 500 lira siz hiç alışveriş yapmıyorsunuz sanırsam yada 3 sene aynı kıyafetleri giyiyorsunuz. Geçen birkaç kitap aldım 3k tuttu. Biraz gözünüzü açmanızı tavsiye ederim.

Starlex

80+ Silver
bu kafayla nasıl alişveriş yapıyorsunuz? Hiç markete gidiyor musunuz bim haricinde merak ettim. 500 TL 1000 TL dediğiniz nedir ki ne ala bilirsin bi kola 50 TL döner 50 TL abarmayın oyun fiyatlarını rdr 2 380 TL bi oyun 100 saatini yatırıyorsun az mı? Saçma düşünüyorsunuz. bi pantolan alsan 400 500 lira siz hiç alışveriş yapmıyorsunuz sanırsam yada 3 sene aynı kıyafetleri giyiyorsunuz. Geçen birkaç kitap aldım 3k tuttu. Biraz gözünüzü açmanızı tavsiye ederim.
Valla siz alacaksanız alın sizi tutan yok gidin alın herkesin durumu aynı değil bu kafayla giderseniz bir ekmeğe muhtaç olursunuz bunu söyleyeyim

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Valla siz alacaksanız alın sizi tutan yok gidin alın herkesin durumu aynı değil bu kafayla giderseniz bir ekmeğe muhtaç olursunuz bunu söyleyeyim
kafalar pırıl pırıl.. Görünen o ki ekmeğe muhtaç olan sensin kardeş ben her şeyimi alabiliyorum size acıyorum. :D Ama hak etmiyorsunuz. NEyse takılın siz böyle müstehak

Starlex

80+ Silver
bu kafayla nasıl alişveriş yapıyorsunuz? Hiç markete gidiyor musunuz bim haricinde merak ettim. 500 TL 1000 TL dediğiniz nedir ki ne ala bilirsin bi kola 50 TL döner 50 TL abarmayın oyun fiyatlarını rdr 2 380 TL bi oyun 100 saatini yatırıyorsun az mı? Saçma düşünüyorsunuz. bi pantolan alsan 400 500 lira siz hiç alışveriş yapmıyorsunuz sanırsam yada 3 sene aynı kıyafetleri giyiyorsunuz. Geçen birkaç kitap aldım 3k tuttu. Biraz gözünüzü açmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bende biliyorum fiyatları hemde mavi veya beymen gibi yerlerden alışveriş yapan biri olarak fakat bir oyuna 1k 2k vermek kadar saçma bir iş yok paramı savuramam ben kusura bakmayın

kafalar pırıl pırıl.. Görünen o ki ekmeğe muhtaç olan sensin kardeş ben her şeyimi alabiliyorum size acıyorum. :D Ama hak etmiyorsunuz. NEyse takılın siz böyle müstehak
Öylemiymiş ya egolu gel birde bunu instagramımı vereyim öyle konuş

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Ayrıca bende biliyorum fiyatları hemde mavi veya beyden gibi yerlerden alışveriş yapan biri olarak fakat bir oyuna 1k 2k vermek kadar saçma bir iş yok paramı savuramam ben kusura bakmayın

Öylemiymiş ya egolu gel birde bunu instagramımı vereyim öyle konuş
knk mavi aşırı lüksmüş ya klşasdklasşldşalşl kusura bakma. 380 lira rdr2 veremeyen bi çocuksun senin instanı nabayım? MAvi tişörtünle instaya attığın fotolara mı bakayım komedisiniz la neyse engel.

Starlex

80+ Silver
knk mavi aşırı lüksmüş ya klşasdklasşldşalşl kusura bakma. 380 lira rdr2 veremeyen bi çocuksun senin instanı nabayım? MAvi tişörtünle instaya attığın fotolara mı bakayım komedisiniz la neyse engel.
Düşünüyorum da bu foruma yaş kısıtlaması getirseler senin gibiler full gider

Zaten yediğin parada baba parasıdır biz kendi hakkımızla alıyoruz onun bunun parası ile değil

Hasan344

80+ Gold
Yurt dışında insanlar bu oyunlara çok daha ucuz fiyatlara ulaşabilirken ben asla gidipte bir oyun 1k-2k para vermem. Birde pantolon falan demişsin ama pantolon bir ihtiyaçtır oyun ise zaman gecirmelik bir eğlence yoludur sadece. Siz bu şekilde her şeyin fiyatını normal olarak kabul edip satın aldığınız sürece basimizdakiler hiç bir zaman akillanmayacak.

Top Bottom