agathusia
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 303
- İsim
- MUZAFFER
Kardeşim ananı babanı ikna etseydin de ekonomi bu hala gelmeseydi 27 yaşındayım kendi işimi yapıyorum kirada oturuyorum adliyede mübaşirim düşük bir memurum yani aşırı bir lüksüm yok. yurt dışında adam 60 dolara alıyor sen burada aldığın fiyatları bi çevir bakalım oyun alabilir misin boş boş konuşmayın dünya bile dilenci muamelesi yapıyor size özel doları düşük tutup oyun satıyor hala zırlıyorsunuz. rdr 2 1600 lira olması gerekirken daha ucuza almışsın bide yurtdışındakiler ucuza alıyor diye ağlamak gerçekten yüzsüzlük. Oyun oynamak hobidir. Hobiye de harcama yapılır. Ayda 2k 3k vermek bana koymaz sana kouyorsa bana zırlamayacaksın etrafındaki ak kardeşlerine akrabalarına ağlaycaksın oyu başka yere verdireceksin. 10 senedir oy atıyorum hiç bu adamlara vermedim hiç anana babana ağla bana neden ağlıyorsun şaka mısınızYurt dışında insanlar bu oyunlara çok daha ucuz fiyatlara ulaşabilirken ben asla gidipte bir oyun 1k-2k para vermem. Birde pantolon falan demişsin ama pantolon bir ihtiyaçtır oyun ise zaman gecirmelik bir eğlence yoludur sadece. Siz bu şekilde her şeyin fiyatını normal olarak kabul edip satın aldığınız sürece basimizdakiler hiç bir zaman akillanmayacak.