Neler Yeni

bu link güvenilir mi sizce?

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Yurt dışında insanlar bu oyunlara çok daha ucuz fiyatlara ulaşabilirken ben asla gidipte bir oyun 1k-2k para vermem. Birde pantolon falan demişsin ama pantolon bir ihtiyaçtır oyun ise zaman gecirmelik bir eğlence yoludur sadece. Siz bu şekilde her şeyin fiyatını normal olarak kabul edip satın aldığınız sürece basimizdakiler hiç bir zaman akillanmayacak.
Kardeşim ananı babanı ikna etseydin de ekonomi bu hala gelmeseydi 27 yaşındayım kendi işimi yapıyorum kirada oturuyorum adliyede mübaşirim düşük bir memurum yani aşırı bir lüksüm yok. yurt dışında adam 60 dolara alıyor sen burada aldığın fiyatları bi çevir bakalım oyun alabilir misin boş boş konuşmayın dünya bile dilenci muamelesi yapıyor size özel doları düşük tutup oyun satıyor hala zırlıyorsunuz. rdr 2 1600 lira olması gerekirken daha ucuza almışsın bide yurtdışındakiler ucuza alıyor diye ağlamak gerçekten yüzsüzlük. Oyun oynamak hobidir. Hobiye de harcama yapılır. Ayda 2k 3k vermek bana koymaz sana kouyorsa bana zırlamayacaksın etrafındaki ak kardeşlerine akrabalarına ağlaycaksın oyu başka yere verdireceksin. 10 senedir oy atıyorum hiç bu adamlara vermedim hiç anana babana ağla bana neden ağlıyorsun şaka mısınız :D Torrent takılın pazardan pantalon alın elinizi taşın altına koymadan sadece sağda solda ağlayın sonra de herşeyin düzelmesini bekleyin... Öyle bir dünya yok. Çok şikayetçiysen bi taraf ol git bi partiye hizmet et oy topla sonraki seçimde senin istediğin taraf kazansın onlar yönetsin. Klavye başında ağlamak ile hiçbirşey elde edemezsiniz benim umrumda değil ciiden bak ben 27k maaş alıyorum nışanlım hemşire 28k alıyor. Bize koymaz olan size oluyor. Gencecik insanlarsının 16 17 yaşındasınız oyun alamıyorsunuz maviden pantalon alınca mutlu oluyorsunuz yaşıtlarınız dünyayı geziyor, siz burada bana ağlıyorsunuz 500 liralık oyun için yazık.

Golf 4 R32

80+ Silver

Hasan344

80+ Gold
Kardeşim ananı babanı ikna etseydin de ekonomi bu hala gelmeseydi 27 yaşındayım kendi işimi yapıyorum kirada oturuyorum adliyede mübaşirim düşük bir memurum yani aşırı bir lüksüm yok. yurt dışında adam 60 dolara alıyor sen burada aldığın fiyatları bi çevir bakalım oyun alabilir misin boş boş konuşmayın dünya bile dilenci muamelesi yapıyor size özel doları düşük tutup oyun satıyor hala zırlıyorsunuz. rdr 2 1600 lira olması gerekirken daha ucuza almışsın bide yurtdışındakiler ucuza alıyor diye ağlamak gerçekten yüzsüzlük. Oyun oynamak hobidir. Hobiye de harcama yapılır. Ayda 2k 3k vermek bana koymaz sana kouyorsa bana zırlamayacaksın etrafındaki ak kardeşlerine akrabalarına ağlaycaksın oyu başka yere verdireceksin. 10 senedir oy atıyorum hiç bu adamlara vermedim hiç anana babana ağla bana neden ağlıyorsun şaka mısınız :D Torrent takılın pazardan pantalon alın elinizi taşın altına koymadan sadece sağda solda ağlayın sonra de herşeyin düzelmesini bekleyin... Öyle bir dünya yok. Çok şikayetçiysen bi taraf ol git bi partiye hizmet et oy topla sonraki seçimde senin istediğin taraf kazansın onlar yönetsin. Klavye başında ağlamak ile hiçbirşey elde edemezsiniz benim umrumda değil ciiden bak ben 27k maaş alıyorum nışanlım hemşire 28k alıyor. Bize koymaz olan size oluyor. Gencecik insanlarsının 16 17 yaşındasınız oyun alamıyorsunuz maviden pantalon alınca mutlu oluyorsunuz yaşıtlarınız dünyayı geziyor, siz burada bana ağlıyorsunuz 500 liralık oyun için yazık.
Annem ve babam'ın hangi partiye oy verdiğini bilmeden konuşman ne kadar zeki biri olduğunu on plana çıkardı ve benimde bahsettiğim şey anı zaten. Ekonominin bu denli kötü olduğu bir günde gidipte bir oyuna 2k para vermek ahmakliktir. Siz bu düzeni ve fiyatları kabul ettiginiz sürece yoneticiler asla kılını bile kipirdatmayacak ve bu şekilde hayatımıza devam edeceğiz. Şimdiye kadar ailemden 5 kuruş alipta bilgisayar bile almadım 17 yaşındayım ve 2. Elde al sat yaparak kendi sistemimi dizdim. Şimdiye kadar hiç bir xaman fiyatlar bu denli yüksek olmamıştı ve ben önceden zaten crack oyun onermezdim fakat hem yasimizin genç olması hemde fiyatların bu seviyelerde olması yüzünden mecburen oyunları crack indirmek zorunda kalıyoruz. Birde sadece eğlenmek için bir oyuna bu kadar para verilmez. Yani siz bu oyunları aldığınızda tek karlı çıkan hükümet oluyor fakat böyle kör topal yaşamaya devam edin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayatımda hiç crack indirmedim android oyun club harici ona da crack denirse... Ne alemse bir kere bile ne pc ye vürüs girdi ne hesabım çalındı ne dolandırıldım ne bir şey oldu. Yapmayın etmeyin sonra yazıyorlar hangi virüs programını kurayım format atsam geçer mi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soruna cevap verecek olursam hiç de güvenli durmuyor :d
Senelerdir crack ile haşır neşirim hiç virüs girmedi, bilgim çalınmadı başka bir şey olmadı. Fırsatım varsa orjinal kurarım o ayrı.

Ayrıca çeviri ile crackin alakası yok.

Starlex

80+ Silver
Senin tanı bende birader malesef bir otistiksin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
knk mavi aşırı lüksmüş ya klşasdklasşldşalşl kusura bakma. 380 lira rdr2 veremeyen bi çocuksun senin instanı nabayım? MAvi tişörtünle instaya attığın fotolara mı bakayım komedisiniz la neyse engel.
Alt tarafı bir oyunun bu kadar pahalı olmasını savunuyorsan vay haline...

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
imzanda göründüğü üzere '' MLD M300 500GB M.2 SSD'' 500lük m2 yi zaten ağzına kadar doldurmuşsun yüzde 1 bile yer yok senin pc zaten 2 kilo acı biber yemiş toto misali zart zurt ıkına ıkına geziyordur zaten. Çok da bilinçli bir kullanıcı olduğunu düşünmüyorum eğer göründüğü gibi ise. Normaldir bakmadan incelemeden karar vermen.
Bu ne kadar cahilce bir yorum lan. 500 gb ı doldurmak için almadık mı boş kalsın diye mi aldık? Gayette bilinçli bir kullanıcıyım her şeyi orijinal lisanslı kullanırım. Zaten 410 gb mı ne dolu ssd min foto atayım istersen ben örnek verdim. Pc maşallah canavar gibi çalışıyor çok hızlı. Lafa bak hafıza dolu diye bilinçsiz oluyor muşum nasıl bir kafanız var anlamak güç.D

Mecbur artık hacı bir oyuna 500~2k verilir mi hele rdr2 gibi pahalı bir oyun olunca bence en mantıklısı ama ben hep oyunindir.vip sitesini kullanırım hiçte virüs gitmedi eğer orada bulabilirseniz indirin

Güvenilir ama arkadaşın attığı technopat rehberi daha yardımcı olabilir
Kankam güvenilirse rahatça kullanıyorsan yükle zaten. Ben her şeyin orijinal olması taraftarıyım bir şeyi orijinal almazsam o şeyi hiç almam kafasında bir insanım. Her crack virüslü diye bir şey demedim zaten.

Senelerdir crack ile haşır neşirim hiç virüs girmedi, bilgim çalınmadı başka bir şey olmadı. Fırsatım varsa orjinal kurarım o ayrı.

Ayrıca çeviri ile crackin alakası yok.
Dediğim gibi çeviri dosyası olup olmamasına bakmadım link kötü duruyordu ben de böyle bir açıklama yaptım her şeyin orijinalini kullanmaya çalışın diye. Crack indirince virüs bulaşacak diye bir kaide yok ama sorumsuz kullanıcılar saçma sapan cracklar indirip pcnin içine edip burada ağlıyorlar.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Evet korsan öven bir topluluktan zaten çıkıp da ahlak beklentisinde değilim saygı beklentisinde değilim gidin korsan oynayın banane kardeşim. Ben hak yemek hakkı neyse veririm. oyuna hak ediyosan 1k da veririm 2k da. Sen hırsızlık yapıp kendini zeki sanıyorsan ahmak olan sensin farkında değilsin. Birde bunu överek anlatmak zaten bu yaşlarda ahlaksızlığın ilerdeki anne babaların profilini çiziyor. Adamın parası yok oynamak istiyor korsan indirip oynayınca kendini zeki bizi ahmak sanıyor:D yazık la size siz yarın öbür gün canının araba istediğde alamadığınız zaman araba da çalarsınız. Arasında zerre fark yoktur hırsızlıklığ'ın hak yemenin büyüğü küçüğü olmaz. Forumda bu tür korsan sevicilere karşı yaptırım da uygulanmalı. Paran yoksa oynama. Aynı paran olmadığından araba alamadığın için. Birde bu tipler müslüman oluyor. Hakdan adaletten bahseden biz dinsiz tafya kötü oluyoruz ya bitiyorum size. om2 sini ''ben 500 lük aldım 500ün tamamını doldurmaycaksam neden aldım diyen cahile cevap bile vermek istemiyorum zaten. Cahil ne diyim. neyse iyi engellecenecek boş insan çıktı devam edin. Ayıklıyorum :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet korsan öven bir topluluktan zaten çıkıp da ahlak beklentisinde değilim saygı beklentisinde değilim gidin korsan oynayın banane kardeşim. Ben hak yemek hakkı neyse veririm. oyuna hak ediyosan 1k da veririm 2k da. Sen hırsızlık yapıp kendini zeki sanıyorsan ahmak olan sensin farkında değilsin. Birde bunu överek anlatmak zaten bu yaşlarda ahlaksızlığın ilerdeki anne babaların profilini çiziyor. Adamın parası yok oynamak istiyor korsan indirip oynayınca kendini zeki bizi ahmak sanıyor:D yazık la size siz yarın öbür gün canının araba istediğde alamadığınız zaman araba da çalarsınız. Arasında zerre fark yoktur hırsızlıklığ'ın hak yemenin büyüğü küçüğü olmaz. Forumda bu tür korsan sevicilere karşı yaptırım da uygulanmalı. Paran yoksa oynama. Aynı paran olmadığından araba alamadığın için. Birde bu tipler müslüman oluyor. Hakdan adaletten bahseden biz dinsiz tafya kötü oluyoruz ya bitiyorum size. om2 sini ''ben 500 lük aldım 500ün tamamını doldurmaycaksam neden aldım diyen cahile cevap bile vermek istemiyorum zaten. Cahil ne diyim. neyse iyi engellecenecek boş insan çıktı devam edin. Ayıklıyorum :D
Abicim korsan övenmi var burda? Bu fiyatlar karşısında napmamızı bekliyorsun? Bir oyun zevkimiz var onada karışmayın bir zahmet, ülkedeki alım gücü fazla olsa korsan kullanmayız zaten.

Ayrıca kendimden örnek vermem gerekirse, param olunca istediğim oyunu orjinal şekilde alıp oynuyorum, veya önceden korsan oynadığım oyunu alıyorum. Paran yoksa oynama diye mantık yok.

Oyun oynamayalım, her hangi bir hobi ile uğraşamayalım, doğru düzgün teknolojik aletler alamayalım peki napalım oturalım sadece. Başka isteğin var mı? Eğitim desen Allah'a emanet gidiyor, sokakta başına bir şey gelmeyeceğinin, gelse de sana zarar veren kişinin doğru düzgün yargılanacağının garantisi yok. Sen gelmiş paran yoksa oynama diyorsun.

Ayrıca araba çalmak ile bunu nasıl bağdaştırdığını anlayamıyorum :D
Korsan oyun oynuyorum diye araba çalacağım aynen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,120
Üyeler
167,608
Son üye
serdarr
Top Bottom