Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Evrende herşeyin rastgele olması

Ha pardon sorun yok hocam kanıtlayamazlarda pek zaten
  2. Göktürk ArdaHan

Yaw neyin hesabı bu bana bunu somut deliller ile açıklayın
  3. Göktürk ArdaHan

Konu sahibine nerede hakaretim var? Bide bu konudan bahsetmedim o mesajda 1739828501 Yaw nerden biliyon ahiretin cennetin vaar olduğunu gittin mi?
  4. Göktürk ArdaHan

Yok o kadar'da deil artık vitesede tesadüf demezsin be
  5. Göktürk ArdaHan

Konu bu bana bugün yapılan saygısızlıklar diz boyu İyice olay birtek İslam Dini İle Bitmiyorki Ben Sana Tek Bir Yol Sunarsam Sen O Yoku Doğru Bilirsin Ama Sana Bin Yol Sunarsam Hepsini Analiz Eder Bir Yolu Sen Seçersin
  6. Göktürk ArdaHan

İyide Evrende Tam Olarak Böyle İlerliyor Zaten Bigbang Patlaması Bile 1739826921 Konu bu bana bugün yapılan saygısızlıklar diz boyu
  7. Göktürk ArdaHan

Bunu istediğin kadar açıkla yorumlarda müslümanım diyip bize ateist Türkçülüğü Savunup Müslüman Olmayanlara İse Irkçı Faşist Diyecek Geri Kafalılar Mevcut Boşuna Uğraşma Koskoca Atatürk Dahi Anlatamadı Bu Millete Dinlerin Uydurma Olduğunu Bu Atatürk'ün de Dediği Gibi Ancak Eğitim İle...
  8. Göktürk ArdaHan

Aga biri tanrının varlığı diyo biri evren diyo bunlar burada bizi bize karşı tutarak iç savaş çıkartacaklar hepimiz bir konudan ceza yiyecez belli😂😂
  9. Göktürk ArdaHan

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Evetle hayır arası dediğim gibi ruh kavramına pek.hakim değilim 1739807111 Şuan yoldayım yaz araştır direk 15dk içinde çoğu bilgiye ulaşırsın
  10. Göktürk ArdaHan

Sonsuzluk kardeşim şuan ruh kavramı şuan tam araştırmış değilim
  11. Göktürk ArdaHan

Yaw dinine inanmayan maymun zekalımı oluyor kardeşim sen ne anlatıyorsun
  12. Göktürk ArdaHan

Dostum ben senle daha muhatap olmayacağım sen benim fikir ve düşüncelerime saygı duymuyorsan ve tartışılacak konu tartışılınca kaldıramıyorsan ben sana daha tek bir kelime dahi diyemem iyi günler dilerim 1739806255 E ben sana vaar oluşu sunabiliyorum.çoğu kanıtlı delillerden oluşarak sana...
  13. Göktürk ArdaHan

Ve Evet Türkçüyüm Ve Bu Irkçılık Yerine Konuluyorsa Irkçınında En Önde Gideniyim Benim Geçmişime Dayalı Ata İnancım Olan Gök Tengrizm Var 1739805717 İyide Sunamıyorsan Sunabilene Neden Sunamadığın bir şey İle Karşı Konuşuyorsun?
  14. Göktürk ArdaHan

Yaw bana bir delil sun
  15. Göktürk ArdaHan

Halil inalçık kaynaklı Kuran-ı Kerim'i Bitirdim Ben Ki O Bilgin İle Aşşağılayamazsın Ve Bana Böyle bir şey Diyemezsin Ben Terbiyemi Koruyarak Konuşuyorum Haddini Aşma Burada Bana Tanrı Var Diyerek Gerisini Getiremeyen Sensin Ben Sana Bilimin Argümanını Dahi Sunuyorum Sen Bana Gelmiş Ne Diyorsun...
  16. Göktürk ArdaHan

Bilim demek her zaman bilgiye ve yeniliğe karşı açık olmak demek zaten bilim araştırmalara dayalıdır bizim el ile tutulabilir göz ile görülebilir bir kanıtımız var peki sizde ne var? 1739804128 Evet hani nerde tanrı dünyada bu kadar zulüm oluyorken tanrı nerede? Çocuklar ölüyor milletler yok...
  17. Göktürk ArdaHan

Saçma Tanrıyı Yoktan Yere Vaar Etmek İçin Çabalıyorsunuz
  18. Göktürk ArdaHan

Termodinamiğin yasası
  19. Göktürk ArdaHan

Yaw tezim hiçbirşey yoktan vaar olamaz tanrı nasıl oluyor
  20. Göktürk ArdaHan

Saçma cevap tezime karşı