Arama sonuçları: *

• Users: ardaaaq
  • In Felsefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Ateizm de bir inanç değil midir?

hocam şöyle düşünün odada biri ölmüş siz diyosunuzki içerde katil yok. siz katilin içerde olduğunu mu reddediyorsunuz yoksa içerde olmadığına mı inanıyorsunuz. ateizmde bu şekil. tanrının olduğunu reddetmek ve olmadığına inanmak aynı şey değil bence. hocam felsefeci değilim o kadarını...
  2. A

Ateizm de bir inanç değil midir?

insan tanrı inancıyla doğmadığı için tanrı diye bir kavram yok olmayan birşeyi inkar etmek mümkün olmadığı için söylediğin yanlış. (ateist değilim altıntı yaptım)
  3. A

İslam inanç çelişkisi

arap dilini savunmak için kendi diline fakir mi diyosun yani? ben neden arapça öğreniyorum demekki dini sadece arapça bilenler anlayabilir. nasıl evrensel oluyor o zaman açıklar mısın
  4. A

İslam inanç çelişkisi

dini dinsizlerden öğrenmeyin ne demek ya asıl bazı sözde müslümanlar dini işine geldiği gibi anlatıyor. diamond tema genel olarak gayet objektif bakıyor olaylara 1664289022 bende o adamı çok seviyorum 😀 objektif bakan tek müslüman kanal olabilir
  5. A

İslam inanç çelişkisi

anlayamadığım şeye neden inanayım dediklerine hak veriyorum bu arada dini en son öğrenmen gereken kişiler 9 yaşında nikah caizdir diyen hocalar. bunları dinlersen dahada soğursun dinden 1664208363 aynen bide sevgili haram vs. diyolar 31 günah diyen bile var ihtiyaç sonuçta allah madem böyle bir...
  6. A

İslam inanç çelişkisi

yerden göğe kadar haklısın benimde dinden soğuma sebebim dinden çıkan öldürülür tarzı şeyler söyleyen insanlar yüzünden
  7. A

İslam inanç çelişkisi

allah ölümü yaratmadan hangimizin daha güzel davrancağını bilemiyor mu merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın
Top Bottom