Dostum ben senin durumunu anlıyorum
. Zamanında benim kafamda seninkinden beter düşünceler vardı. Gerçekten bu olayları çok düşünürsen kafayı yersin diyenlere inanmıyordum ben lakin 2 hafta ruh gibi gezdim evde ne yemek yedim ne uyudum ailem korkudan psikoloğa mı götürmedi neler neler
. En son toparladım kendimi gittim tek tek önce kendi mahallemde sonra şehirdeki bir çok camiyi gezip çoğunun imamıyla konuştum. Şöyle söyleyeyim sana yaklaşık 30-40 imamla konuşmuşumdur bu aklımdaki soruları. En son sağlam bir hoca buldum ve gidip onla konuştum. Aklımda ne varsa çelişkili her şeyi sordum. Bir çoğuna net cevap veremedi. Kısaca aldığım cevabı söyleyeyim sana; Bir insan Kuran'ı tamamen anlayamaz. İnsanın mantığına (Örneğin) %80 i uyar. Kalan %20 ise inançtır. Kalpten gelir. Kısaca böyle bir cevap aldım dostum. Ne kadar araştırırsan araştır o kafandaki soruların cevabını hiç bulamayacaksın ve hiçkimse de sana tatmin olabileceğin bir cevap veremeyecek. Ben bununla en az 3-4 sene uğraştım. Hatta arkadaş ortamında allahsız diye lakaplandım
. Düşünce yapını da beğendim bu arada. Dar düşünen kör insanlar gibi olmayan gençleri gördükçe mutlu oluyorum. Saygılar.