Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • In Felsefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. J

Ateizm türlerinin farkları neler

hocam benim sitemim cahil olan müslüman kesime ülkemizdeki çoğu müslümanın özellikle üst yaşlarda geneli cahil oluyor malesef.
  2. J

:kekw: :kekw: :kekw:
  3. J

sizin anlattığınız militan benimkine daha çok uyuyor topluma zarar verdiğini düşünüyorum ve çok fazla olumsuz düzeyde etkiler bıraktığını da düşünüyorum ( özellikle kız çocuklarında zorlayarak kapatılmak vb sadece islamdan yola çıkmıyorum örnektir. ) ama tamamen ortadan kaldırmak pek te benlik...
  4. J

o konulara girmeyelim hocam yoksa 15 sayfalık bir tartışma daha çıkar gibi :kekw:
  5. J

evet sayenizde militan ateist olduğumu öğrendim :D fakat ben hani BÜTÜN DİNLER YALAN DİNE İNANALAR APTALDIR gibi bir kafa değilim onun yerine din yüzünden hayatı mahvolan çoğunulukla küçük cocuklara üzülüyorum ve genel olarak dinleri pek sevmem nefret ettiğim de oluyor yer yer.
  6. J

Evrim Bilimsel Bir Gerçektir

ilk yorumuda ben yapmıştım sizin aksine 3-5 fikrini belirtir insanlar konu kapanır dedim uzadıkça uzamış :kekw:
  7. J

sadece fikrimi belirtmiştim 2-3 kişi daha belirtip konu kapanır demiştim pc yi bir açtım 5 sayfa tartışma bir tık gereksiz uzamamış mı sanki ?
  8. J

Evrimin bir teori olduğunu savunmak bana göre bilim adamlarına ve yıllarca olan çalışmalara hakaret olur gibi size katılıyorum.
Top Bottom