Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Hangi programı kullanmalıyım

Premier pro daha kaliteli ama filmora daha basit daha kolay.
  2. Yusufx

Yardım Blogger Site Simgesi Seçmeme Rağmen Güncellenmiyor

Tuhaf belki yanlış yerden değiştirmeyi çalışıyorsundur youtubedan baktın mı doğru yer mi?
  3. Yusufx

Yardım Blogger Site Simgesi Seçmeme Rağmen Güncellenmiyor

Resmin uzantısı ne ve farklı resim denedin mi?
  4. Yusufx

Kendi Oyun İnceleme Sitemi Açmak İstiyorum

Blogger vardı sayfa açmaya yarıyan ücretsiz.
  5. Yusufx

Yardım NASIL ÜCRETSİZ WEB SİTESİ YAPILIR?

Neden site? daha fazla etkileşim alabiliceğin instagram, tiktok, youtube sayfaları yada discord sunucusu?
  6. Yusufx

🎉 Yeni Web Sitemiz Nasıl? İstekleriniz Neler?

Güzel olmuş hoş bir teması var eline sağlık
  7. Yusufx

Yardım Web Site Satarak Para Kazanabilirmiyim?

Freelancer olarak çalışırsan neden olmasın?
  8. Yusufx

Yardım İnternet sitesi nasıl açabilirim?

Bilmiyorum arkadaşında dediği gibi forum kültürü kaldımı böyle şeyler discorda daha iyi olur gibi ama bilmiyorum kitlenin discord kulanıyor olması lazım şimdi etkileşim için.
  9. Yusufx

Aslında senin yapıcağın şey için discord sunucusuda açılabilirmiş forum yerine ama forumda discord kullanmak zorundada kalmıyacaklar şimdi bilmiyorum oranın yaş kitlesini falan nasıl bi kitle
  10. Yusufx

Xenforo güzel o ne kadardı? belki bütcesine uygun gelir.
  11. Yusufx

Mesela güzel bir şey bu olmadı insanlara şart getirirsin yada ücret artık sana kalmış şeyler onlar mesela dersin ki reklam verdirmek için şu kadar mesajınız olmalı yada şu kadar parayla kendi edit sayfalarının reklamlarını yapabilirler yada halısahaya reklamla adam çağırabilirler tabi bunun...
  12. Yusufx

Donanımarşivi gibi çökmeyen kaliteli bir forum istiyorsan ilk baş düşük kalitesiz hosting hizmetlerinden uzak durucaksın ve sitenin altyapısı iyi olucak kesinlikle bir siteci ile çalışman lzım bence ilk bir bütceni düşün gerekirse sponsor al ortak al (kurucu değil yardımcı ) ama yeterki siteni...
  13. Yusufx

Kesinlikle yapmalısın bu kadar futbol bağımlısının olduğu taraftarın olduğu internete ben futbol formu görmedim çoğu şeyin formu olmasına rahmen yani her türlü bir etkileşimin olur gerekirse editlerini paylaştıkları bir konu aç oraya bile editlerini atıp etkileşim getirdirirler.
  14. Yusufx

Hayır imkansız değil neden imkansız olsun ama üye olarak imkansız olabilir.
  15. Yusufx

Siteyi açtığınızda bana linki bırakman yeterli aklıma gelen fikirleri söylerim ama bir futbolcu yada futbol bağımlısı olan birinden öneri alman daha iyi olur onların aklı fikir dolu olur. Halı saha videoları paylaşma yeri, futbol duyuru , hangi takımlısınız falan filen anketleri , Maç zamanları...
  16. Yusufx

İnan futbol ile aram olsaydı yardım etmeye erkenden bile gelmek isterdim ama benlik konu değil malesef ki :( ama sen sakın pes etme
  17. Yusufx

Böyle güzel bir etkileşimin varken bende senin yerinde olsam bende değerlendirir ve siteyi yapardım ne olursa olsun ve bu sitenin sanada getirisi olabilir ileride etkileşimin olursa iyi hem sponsorluklar olabilir hemde Google ADS bağlayıp sitene reklam ekliyebilirsin
  18. Yusufx

İlk başta domain ve hostingini satın aldıktan sonra bir altyapı paketi seçmen gerekiyor arkadaşlarında dediği gibi ücretli yada ücretsiz eğer farklı güzel bir forum sitem olsun diyor isen ya güzel bir parayla site alıcaksın yada uyguna freelancer gibi sitelerden yazılımcı bulup forum sitesi...
  19. Yusufx

Mobil uygulama ve chrome Uzantı Yaptırılacak

Bu site cidden seninse güzel olmuş eline sağlık öncedende görmüştüm karşıma çıkmıştı.
Top Bottom