Neler Yeni

Yardım İnternet sitesi nasıl açabilirim?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

Wordpress'in BBPress'ini kullanabilirsin.
ücretsiz Flarum scriptini kullanabilirsin
MyBB kullanabilirsin.
XenForo kullanabilirsin.

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Peki kaliteli midir bu ücretsizler
Flarum kullandım birkaç defa kaliteli Q&A mantığında siteler için uygun
MyBB biraz eskide kaldı.
XenForo zaten ücretli şu anda Donanım Arşivi de XenForo kullanıyor
BBpress'i de kullanmadım

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
MyBB biraz eskide kaldı.
BBpress'i de kullanmadım
Peki bu ucretli olanlar aylik sistemde mi calisiyor yoksa alindigi zaman komple sahip mi oluyoruz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
MyBB biraz eskide kaldı.
BBpress'i de kullanmadım
Xenforo güzel o ne kadardı? belki bütcesine uygun gelir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Peki bu ucretli olanlar aylik sistemde mi calisiyor yoksa alindigi zaman komple sahip mi oluyoruz.
Tema satın alıyormuşsunuz gibi düşün, domain adresine lisanslı olarak ömürlük kullanım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xenforo güzel o ne kadardı? belki bütcesine uygun gelir.
2k-3.5k arası hocam da sadece bununla bitmiyor, eklentiler şunlar bunlar derken hepsi para :D

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Tema satın alıyormuşsunuz gibi düşün, domain adresine lisanslı olarak ömürlük kullanım.

2k-3.5k arası hocam da sadece bununla bitmiyor, eklentiler şunlar bunlar derken hepsi para :D
Iyi fiyatmış şu anki ekonomide para degil lakin hali hazirda para kazanmadigim bir yere para harcamak gözümü korkutmuyor değil. Hiç bilmedigim şeyler olduğu için lisansi bedava olan bir altyapiyla forumu olusturup belli miktarda para kazanmaya baslayinca ucretli olanlara gecmek en mantiklisi gibi. Tabi siz ne dersiniz bilmiyorum.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Iyi fiyatmış şu anki ekonomide para degil lakin hali hazirda para kazanmadigim bir yere para harcamak gözümü korkutmuyor değil. Hiç bilmedigim şeyler olduğu için lisansi bedava olan bir altyapiyla forumu olusturup belli miktarda para kazanmaya baslayinca ucretli olanlara gecmek en mantiklisi gibi. Tabi siz ne dersiniz bilmiyorum.
Forum kültürü pek kalmadı forum açmak pek mantıklı değil derim, ama illa açacaksam da flarum ile açarım galiba

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Aslında senin yapıcağın şey için discord sunucusuda açılabilirmiş forum yerine ama forumda discord kullanmak zorundada kalmıyacaklar şimdi bilmiyorum oranın yaş kitlesini falan nasıl bi kitle

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Forum kültürü pek kalmadı forum açmak pek mantıklı değil derim, ama illa açacaksam da flarum ile açarım galiba
Anladim. Amacim takipcilerimin sosyallesmesi yönünde oldugu icin forum tarzi yapmak istiyorum mesela 10-11 halisahaya rakip arayan biri gelip konu acack ve adam bulucak. Bu sanirsam forum tarzi yapmadigimiz zaman gerceklestirebilecegimiz bir sey olmayacak gibi o yuzden forum acmak istiyorum.

Aslında senin yapıcağın şey için discord sunucusuda açılabilirmiş forum yerine ama forumda discord kullanmak zorundada kalmıyacaklar şimdi bilmiyorum oranın yaş kitlesini falan nasıl bi kitle
Agirlikli 18-20 yaş arasi belki dc acilabilir bak neden olmasin.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Anladim. Amacim takipcilerimin sosyallesmesi yönünde oldugu icin forum tarzi yapmak istiyorum mesela 10-11 halisahaya rakip arayan biri gelip konu acack ve adam bulucak. Bu sanirsam forum tarzi yapmadigimiz zaman gerceklestirebilecegimiz bir sey olmayacak gibi o yuzden forum acmak istiyorum.

Bilmiyorum arkadaşında dediği gibi forum kültürü kaldımı böyle şeyler discorda daha iyi olur gibi ama bilmiyorum kitlenin discord kulanıyor olması lazım şimdi etkileşim için.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Halı sahacıları futbolcuları discorda toplayamazsın, foruma da toplayabileceğini söylemiyorum ancak discorddansa forum daha toplanılabilir bir platform :D Bu dediğin fikrin daha profesyonel halini hayata geçirecektim, maddi yetersizlikler yüzünden projeyi yapamamıştım.

Mantığı şuydu
Genel bir forum platformu + her yıl düzenli turnuvalar yapılıyor 1. olanlara ödüller vs. veriliyor. 100'den fazla halı sahayla anlaşma da imzalamıştım ancak bütçe yeterli gelmediği için iptal etmek zorunda kaldık.

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Bilmiyorum arkadaşında dediği gibi forum kültürü kaldımı böyle şeyler discorda daha iyi olur gibi ama bilmiyorum kitlenin discord kulanıyor olması lazım şimdi etkileşim için.
Bakalim ya o daha basit olur.

Top Bottom