Neler Yeni

Yardım İnternet sitesi nasıl açabilirim?

CptSpork

80+ Bronze
Domain var halisahadunyasi adina
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki çalışma prensipleri nasıldır serverlar google üzerine mi yoksa kurmamız mı lazım.
Hosting almanız gerekiyor. Tüm bunları anlatan rehber videoları YouTube üzerinde mevcut. burada parça parça bilgi almak yerine onlara bakmanızı tavsiye ederim. Bir forum sitesi istiyorsanız ilk başta altyapıya karar verin, karar verdikten sonra da o altyapının kurulum videolarını izleyin. Hangileri ücretli hangileri ücretsiz bilmiyorum ama Flarum tavsiye edebilirim. Basit ve modern bir yapıya sahip.

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Hosting almanız gerekiyor. Tüm bunları anlatan rehber videoları YouTube üzerinde mevcut. burada parça parça bilgi almak yerine onlara bakmanızı tavsiye ederim. Bir forum sitesi istiyorsanız ilk başta altyapıya karar verin, karar verdikten sonra da o altyapının kurulum videolarını izleyin. Hangileri ücretli hangileri ücretsiz bilmiyorum ama Flarum tavsiye edebilirim. Basit ve modern bir yapıya sahip.
çok teşekkür ederim domainimiz hali hazirda var bekliyor. Altyapi en uygun dediginiz gibi hangisi olursa onun üzerinde calisabiliriz.

Direkt Xenforo satın al geç.

tabi para varsa kfhakshsmsh
150 dolar sanirsam çok hocam.

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Başkalarını araştırın o zaman. Benim başka bildiğim yok. Ben zaten yazılımcıyım. 1 kere forum açmıştım onu da kendim yazdım.
Yani yazılım bilgim maalesef yok keşke olsa ama dediğiniz gibi ücretsiz altyapılar iş gorürse onlardan kurabiliriz. Peki ilerleyen zamanlarda altyapi degistimek istedik diyelim o sürec nasıl isler acaba?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Başkalarını araştırın o zaman. Benim başka bildiğim yok. Ben zaten yazılımcıyım. 1 kere forum açmıştım onu da kendim yazdım.
Açtığın forumun linki var mı?
Belki iş doğar size :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İlk başta domain ve hostingini satın aldıktan sonra bir altyapı paketi seçmen gerekiyor arkadaşlarında dediği gibi ücretli yada ücretsiz eğer farklı güzel bir forum sitem olsun diyor isen ya güzel bir parayla site alıcaksın yada uyguna freelancer gibi sitelerden yazılımcı bulup forum sitesi yaptırıcaksın ve tavsiyede ederim farklı güzel bir forum sitesi neden olmasın? ve bu hosting'inde aylık ücret olucağını unutma tabi yıllıkta alabilirsinde orası ayrı ve foruma çok kişi gelmezse senin kitleden reklamada ihtiyacın olabilir onu söylim.

milenix

80+ Gold
Yani yazılım bilgim maalesef yok keşke olsa ama dediğiniz gibi ücretsiz altyapılar iş gorürse onlardan kurabiliriz. Peki ilerleyen zamanlarda altyapi degistimek istedik diyelim o sürec nasıl isler acaba?
Database'de tutulur zaten veriler. Onu diğer altyapıya göre ayarlayacaksın.

Açtığın forumun linki var mı?
Belki iş doğar size :D
3 yıla yakın oldu kapatalı. Bir şey denedik tutmadı. Üye yok denecek kadar azdı. Reklam fln yapsak belki tutardı ama o zaman o para yoktu. Açarsam bir gün tekrardan söylerim :)

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
İlk başta domain ve hostingini satın aldıktan sonra bir altyapı paketi seçmen gerekiyor arkadaşlarında dediği gibi ücretli yada ücretsiz eğer farklı güzel bir forum sitem olsun diyor isen ya güzel bir parayla site alıcaksın yada uyguna freelancer gibi sitelerden yazılımcı bulup forum sitesi yaptırıcaksın ve tavsiyede ederim farklı güzel bir forum sitesi neden olmasın? ve bu hosting'inde aylık ücret olucağını unutma tabi yıllıkta alabilirsinde orası ayrı ve foruma çok kişi gelmezse senin kitleden reklamada ihtiyacın olabilir onu söylim.
Hocam şoyle reklam işini halisaha sahipleriyle ayarlamayı düsünuyorum. Domain arkadasimin babasi uzerine 3 senelik aldi surekli yenilicez o sorun değil bize sadece forumu hazirlamak kaldi. Takipcilerim istiyor. Akış sağlayabiliriz diye düsünüyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam şoyle reklam işini halisaha sahipleriyle ayarlamayı düsünuyorum. Domain arkadasimin babasi uzerine 3 senelik aldi surekli yenilicez o sorun değil bize sadece forumu hazirlamak kaldi. Takipcilerim istiyor. Akış sağlayabiliriz diye düsünüyorum.
Böyle güzel bir etkileşimin varken bende senin yerinde olsam bende değerlendirir ve siteyi yapardım ne olursa olsun ve bu sitenin sanada getirisi olabilir ileride etkileşimin olursa iyi hem sponsorluklar olabilir hemde Google ADS bağlayıp sitene reklam ekliyebilirsin

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Böyle güzel bir etkileşimin varken bende senin yerinde olsam bende değerlendirir ve siteyi yapardım ne olursa olsun ve bu sitenin sanada getirisi olabilir ileride etkileşimin olursa iyi hem sponsorluklar olabilir hemde Google ADS bağlayıp sitene reklam ekliyebilirsin
Instagram sayfasinda sürekli, rakip bulabilir misin takim arkadasi ariyorum gibi mesajlar aşırı fazla gelmeye basladi bunu da biz baslattık diyebilirim. Bir kaç aydır sayfa forum gibi kullanıliyor zaten eminim ki akış sağlanabilir dediginiz gibi adsi baglayip reklam da verebilirsek bu iş olur eger sayfayı kontrol etmek isterseniz size ozelden ismini verebilirim degerlendirmede bulunabilirsiniz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Instagram sayfasinda sürekli rakip bulabilir misin takim arkadasi ariyorum gibi mesajlar aşırı fazla gelmeye basladi bunu da biz baslattık diyebilirim. Bir kaç aydır sayfa forum gibi kullanıliyor zaten eminim akış sağlanir dediginiz gibi adsi baglayip reklam da verebilirsek bu iş olur eger sayfayı kontrol etmek isterseniz size ozelden ismini verebilirim degerlendirmede bulunabilirsiniz.
İnan futbol ile aram olsaydı yardım etmeye erkenden bile gelmek isterdim ama benlik konu değil malesef ki :( ama sen sakın pes etme

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
İnan futbol ile aram olsaydı yardım etmeye erkenden bile gelmek isterdim ama benlik konu değil malesef ki :( ama sen sakın pes etme
Öyle değil yani öneri niteliginde. Bilen birisinin ordan akis saglayip saglayamayacagimizi önden söylemesi emin ol çok yararimiza olacaktır o yüzden öyle dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom