Arama sonuçları: *

1. berkec34

Yardım WEB sitesinin google kısmında logo gozukmuyor

Bilen varsada azdır, bu sektör daha yeni yeni canlanmaya başladı, bilende kolay kolay söylemiyor. Para ile yaptıracağın işi bedavaya yaptırmış oluyorsun :d 1725871034 Robots.txt de ne yapacağına tam hakim değilsen, e ticaret veya rakip sitelerde genelde görürsün ne kullandıklarını url sonuna...
  2. berkec34

Valla en son ben fiyatlar yüksek geldi diye kendim araştırıp düzelttim sitemi :d
  3. berkec34

indexlenmediği içindir, yalnız bu tarz bilgileri kimse söylemez seoya giriyor. Zamanında bende forumda çok aradım hem seo hem ads reklam için ama bilen yok bilenlerde söylemiyor. Youtubeta mert şener var izle istersen o tarz içerik üretenlerden işin belki %20 sini öğrenirsin :)
  4. berkec34

Yardım E-Ticaret sitesi Hk. Yardım

Valla öyle ürün yükle açıklamaları gir trendyola gönder n11 e gönder vs baya zaman alıyor, ben qukasoft ile çalışıyorum şuan en iyilerden bence
  5. berkec34

Yardım E-Ticaret sitesi Hk. Yardım

Buradan yazıp reklam yapmayayım ama şöyle misal önce bir paket seçiyorsun içeriğine göre, özel tema istersen fiyatlar ona göre oluyor diyelim x paket seçtin fiyatı 10.000 TL bunu veriyorsun hazırlıyorlar sana 1 hafta içinde sonrasında 1 yıl tamamlanınca 1 yıllık kiralama ücreti ödüyorsun o da...
  6. berkec34

Yazılımcı olmak istiyorum

Bence mühendislik olarak kasmasınada gerek yok, ben yönetim bilişim sistemleri okudum. Bu alanda da ilerleyebilirse sektörde iş bulur 1695219135 Yazılımcı arkadaşa da yazdım az önce, bence Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne bak yazılım olarak oldukça fazla dersleri var ve mat ağırlıklı bir...
  7. berkec34

Seo - Robot.txt - Head Tag VS

Siteme robot.txt ve headtag eklemem lazım yardımcı olabilecek var mı?
Top Bottom