Arama sonuçları: *

1. P

Baba web kodlamaya izn verimyor

PHP kolay kolay ölmez hocam :D Laravel, CodeIgniter gibi güzel frameworkleri var + html css php basit oluyor yani başlangıçta tutup JS'da React öğren demek ne kadar mantıklı olurdu :D
  2. P

Baba web kodlamaya izn verimyor

Sektörün içerisinden birisi olarak baban şu an bir tık daha iyi yapmış olabilir. Web kodlamada Frontend'de ne kadar iyi olursan ol sektör doygunluğa ulaştığı için istihdamı çok zor. Backend kısmında sadece backend öğrenrisen freelance bile çalışır en kötü asgari ücreti doğrultursun ama bazı...
  3. P

Domain satışı sırasında nasıl bir yol izlenmeli?

Açık artırma ya da ikinci el domain satış platformlarını kullanabilirsiniz. Domain için geçmişte atkadomainin domain satış sayfası vardı ama kaldırmışlar ondan alternatif bu tür sayfalara yönelip aracılık hizmeti alabilirsiniz.
  4. P

En Ucuz Domain ve Hosting Nereden Bulabilirim?

Selamlar. Domain ve hostingi aynı yerden almak zorunda değilsiniz. Domain alırken ICANN onayı olan + köklü firmaları tercih ediyorum. Örneğin: Atakdomain. Hosting için de eğer çok teknik desteğe ihtiyaç duyacağım bir projeyese ya da bilgim çok az ise daha önce kullandığım bir hosting üzerinden...
  5. P

Site Tasarımı Hakkındaki Görüşleriniz & Önerileriniz

Arkadaşlar herkese selam. Yaklaşık 6 yıldır SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) alanında maaşlı çalışanım. Uzun yıllardır sektörde gördüğüm iğrenç olaylar nedeniyle artık kendi ajansımı kurmaya karar verdim. Site şu anda halen tamamlanmadı. (SEO, Dijital Pazarlama, Partnerliklerim, Referanslarım)...
  6. P

Yeni Web Sitemizi Değerlendirir Misiniz? 🎉

Tasarım olarak fena değil ancak içerikler çok kısa adsense onayını bile zor alırsınız gibi gözüküyor. Öte yandan öne çıkan görselleri de aynı kullanmışsınız bundan da sorun yaşayabilrisiniz. Harici olarak GeneratePress bu tür projeler için daha iyi oluyor ama elinize sağlık
  7. P

web sitem yavaş çalışıyor

Wix kullanılarak site mi yapılır be agam. Wordpress var, hazır scriptler var, Joomla, Blogger Gırla site varken kullanmayın şu çöp platformu. Site tasarımı + SEO ihtiyacın var ise iletişime geç. Benimle çalış ya da çalışma, hiç önemli değil en azından seni doğru yönlendireyim ve paranın &...
  8. P

Wordpress site taşıma

anydesk verirsen hallederim. Şu an çalışıyorum (SEO Yöneticisiyim ama ilgilenirim.) Ben kendim yaparım diyorsan ve hosting aynı şirkette ise: - veri tabanı indir - taşımak istediğin sitenin veri tabanında yönetici olan kullanıcıya 2. site için de erişim ver. - Public_HTML içinde ne varsa pc'ne...
  9. P

silindi

Bir SEO Uzmanı olarak yanıt vereyim. 1-) Yukarıdaki arkadaş "doygunluk" oranından bahsetmiş ve doğru bir deyim ancak kesinlikle eksik. Örnek veriyorum X bilet firmasnın herhangi bir jenerik sayfasını "antalya - istanbul otobüs bileti" gibi bir sayfanın doygunluk oranını aratırsanız emsal sonuç...
Top Bottom