Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kinetix marka ayakkabı kullananlar

Evet hocam ancak 600 lira Kinetix'e vermek mi yoksa Outlet'lerden Adidas falan almak mı? Benim bahsettiğim kalite ucuz değildir. Her gün kullanacağınız bir ayakkabıyı zorla giymek istemezsiniz.
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kinetix marka ayakkabı kullananlar

Kinetix çok yıpranıyor, birleşim yerleri ayrılıyor. Kesinlikle önermiyorum. Zaten FLO'da bir kinetix en az 500-600 olmuş. Az daha ekleyip Adidas, Nike veya Puma gibi markaların Outlet ürünlerindeki indirimleri kovalanabilir. Lumberjack kısmına gelirsem de bundan önce hep Adidas, Nike kullanan...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Sizce hangi ayakkabıyı almalıyım?

Yeşilli daha güzel
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

899 TL'ye Nike Blazer aldım

harika
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dileyene Sevgilisine Vermesi İçin Kolye Verebilirim !

Yok canım neden özür diliyorsun :D
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dileyene Sevgilisine Vermesi İçin Kolye Verebilirim !

7 sayfa yorum paylaşılmış. Sanırım kolyeyi verdin değil mi
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

1600 TL parfüm önerisi

Yorumları okuyuş şeklim
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Replika ayakkabı alınır mı?

500-600 civarına da güzel modeller var. Boyner veya InStreet gibi mağazalar yaşadığın bölgede var mı bilmiyorum ama outlet mağazalarda elde kalan stok veya buna benzer sebeplerden ucuza satılan eski sezon ayakkabılar da oluyor.
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Max 150 tl yazlık parfüm önerisi

Blade Cooler
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Erkek Parfüm Öneriniz Nedir?

https://www.trendyol.com/blade/cooler-edt-parfumu-100-ml-3-lu-deodorant-150-ml-507726-2-p-6641426
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

650 Tl Ayakkabi Öneri̇si̇

Lumberjack de düşünebilirsin. 400-500₺ arası runfalcon kadar rahat ayakkabılar mevcut. 2m sword 2fx önerebilirim.
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kız arkadaşa alınabilecek hediye önerisi ?

Takıcılardan kolye benzeri bir şey bakabilirsiniz. Kupa alabilirsiniz esprili bir şey...
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Adidasın Hangi Ayakkabı Modeli Alınmalı?

Satıcı güvenilirse böyle bir sorun yok. Ucuz diye damlamamak lazım her ürüne sadece
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu bizim Türkiye koşulları ile de doğrudan ilgili. Aslında çok değişik modeller de var. Adidas.com'dan bakabilirsiniz. Ancak çakmacılar genelde hep runfalcon tarzı modelleri çakmaladıkları için ve üst modeller de 1.000₺'den başladığı için piyasada çok göze batmıyor o modeller. Şahsen param olsa...
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Adidas son 2 senede fiyatlarını çok arttırdı. Şu runfalcon'lar çok alınabilir seviyedeydi. Ben 2 sene öncesine kadar rahatlığından ötürü adidas giyen biriydim ancak şu son birkaç yıldır Lumberjack'e yöneldim. Geçen ay da awm'de gezerken çok güzel bir model buldum. Hem alt hem iç tabanı çok...
Top Bottom