Neler Yeni

Replika ayakkabı alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
500-600 civarına da güzel modeller var. Boyner veya InStreet gibi mağazalar yaşadığın bölgede var mı bilmiyorum ama outlet mağazalarda elde kalan stok veya buna benzer sebeplerden ucuza satılan eski sezon ayakkabılar da oluyor.

ZUBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zübeyir
1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
Knk sana şöyle söyleyebilirim benim çevremde alan baya insan var ve genel olarak 3 hafta sonunda hepsinin ayakkabısında sorun çıktı. Bence 2. El temiz ayakkabı almak daha mantıklı. Benim tavsiyem yine de sana kalmış.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Aldığın ürüne göre değişir. Ben kendim al-sat işi yapıyorum ve kendi ürünlerimden hem kendim hem de çevremdeki insanlar kullanıyoruz. 1 senedir Air Jordan PSG modeli var ayağımda hiçbir sorun çıkmadı. Aynı şekilde AF1 kullanıyor kardeşim aynı şekilde onda da sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 liraya niye çakma alırsın ki
Orijinali 3-4K olduğu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Ama 3000 liralık ayakkabının replikasına 1000 lira vermek yerine orijinal 1000 liralık ayakkabı almak daha mantıklı
Nike-Adidas gibi markalarda 1000 liraya tişört bile kalmadı denebilir. O civarda olan ayakkabı modelleri 18-30 yaş arasındaki kişilere çok hitap etmiyor. Replika işi etik değil ama TR şartlarında Jordan veya AF giymek isteyen insanlar başka türlü alamıyor maalesef

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Kesinlikle çakma alma tabanları çok ince ve dandik oluyor bir kere düştüm o hataya onu alacağına kinetix al çok daha iyi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
Aldığın ürüne göre değişir. Ben kendim al-sat işi yapıyorum ve kendi ürünlerimden hem kendim hem de çevremdeki insanlar kullanıyoruz. 1 senedir Air Jordan PSG modeli var ayağımda hiçbir sorun çıkmadı. Aynı şekilde AF1 kullanıyor kardeşim aynı şekilde onda da sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinali 3-4K olduğu için
Nike-Adidas gibi markalarda 1000 liraya tişört bile kalmadı denebilir. O civarda olan ayakkabı modelleri 18-30 yaş arasındaki kişilere çok hitap etmiyor. Replika işi etik değil ama TR şartlarında Jordan veya AF giymek isteyen insanlar başka türlü alamıyor maalesef
Tamam illa adidas nike giymeyebilir. Bütçesine göre bir ayakkabı alır. 4k'lık orjinal ayakkabının çakmasını 1k'ya alınca sonuçta yine çakma ayakkabı almış oluyorsun. 4k'lık ayakkabının replikasını giyince toplumda statü mü kazanıyorsun veya arkadaşlarına hava mı atmış oluyorsun.
Orjinali ile tek aynı özelliği dışıdır belki. Malzeme kalitesinden tut her şeyi farklı.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Kesinlikle alınmaz. Hem koku yapıyor hem de çok rahatsızlar. Daha geçen günlerde burada da paylaştım Air Jordan 1 1200 TL'ydi. İndirim kovala ya da daha Vans, Converse gibi ayakkabılara yönel. Ayrıca çakma ayakkabılar dışarıdan çok rahat belli oluyorlar.

Replika ayakkabıların çoğu 1.kalite olsa bile malzeme kalitesi çok iyi olmuyo çevremde kullanan çok arkadaşım var genellike 2 hafta sonunda tabanında bi sorun oluyo eriyo veya fileyse filesi yavaş yavaş kopmaya yırtılmaya başlıyo kesinlikle önermem outlet mağaza kovala istanbuldaysan çoğu semte yakın bi avmde outlet mağaza oluyo çoğu markanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,828
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom