Michaeldemiurgos
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
Knk sana şöyle söyleyebilirim benim çevremde alan baya insan var ve genel olarak 3 hafta sonunda hepsinin ayakkabısında sorun çıktı. Bence 2. El temiz ayakkabı almak daha mantıklı. Benim tavsiyem yine de sana kalmış.1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
Ergonomik olarak kesinlikle önermem.1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
Orijinali 3-4K olduğu için1000 liraya niye çakma alırsın ki
Ama 3000 liralık ayakkabının replikasına 1000 lira vermek yerine orijinal 1000 liralık ayakkabı almak daha mantıklıOrijinali 3-4K olduğu için
Nike-Adidas gibi markalarda 1000 liraya tişört bile kalmadı denebilir. O civarda olan ayakkabı modelleri 18-30 yaş arasındaki kişilere çok hitap etmiyor. Replika işi etik değil ama TR şartlarında Jordan veya AF giymek isteyen insanlar başka türlü alamıyor maalesefAma 3000 liralık ayakkabının replikasına 1000 lira vermek yerine orijinal 1000 liralık ayakkabı almak daha mantıklı
Aldığın ürüne göre değişir. Ben kendim al-sat işi yapıyorum ve kendi ürünlerimden hem kendim hem de çevremdeki insanlar kullanıyoruz. 1 senedir Air Jordan PSG modeli var ayağımda hiçbir sorun çıkmadı. Aynı şekilde AF1 kullanıyor kardeşim aynı şekilde onda da sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orijinali 3-4K olduğu için
Tamam illa adidas nike giymeyebilir. Bütçesine göre bir ayakkabı alır. 4k'lık orjinal ayakkabının çakmasını 1k'ya alınca sonuçta yine çakma ayakkabı almış oluyorsun. 4k'lık ayakkabının replikasını giyince toplumda statü mü kazanıyorsun veya arkadaşlarına hava mı atmış oluyorsun.Nike-Adidas gibi markalarda 1000 liraya tişört bile kalmadı denebilir. O civarda olan ayakkabı modelleri 18-30 yaş arasındaki kişilere çok hitap etmiyor. Replika işi etik değil ama TR şartlarında Jordan veya AF giymek isteyen insanlar başka türlü alamıyor maalesef
Kesinlikle alınmaz. Hem koku yapıyor hem de çok rahatsızlar. Daha geçen günlerde burada da paylaştım Air Jordan 1 1200 TL'ydi. İndirim kovala ya da daha Vans, Converse gibi ayakkabılara yönel. Ayrıca çakma ayakkabılar dışarıdan çok rahat belli oluyorlar.1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.