Bide avon perceive kullanan varmıYazın kullanilabilecek ferah kokulu kalıcı ve tabii ki bayanların hoşuna gidicek bir parfüm öneriniz varmı
Hangisini önerirsinZara'nın 2'li setlerine bakabilirsiniz. Örneğin Seoul + Lisboa veya Seoul + Seoul Summer gibi setler oluyor.
Ben Seoul'u daha çok seviyorum. Paco Rabanne Invictus'un neredeyse aynısı. Zara'nın genelde yaptığı bir şeydir bu.Hangisini önerirsin
Avon perceive nasıl sence onu alcam galiba biliyomusun kokusunuBen Seoul'u daha çok seviyorum. Paco Rabanne Invictus'un neredeyse aynısı. Zara'nın genelde yaptığı bir şeydir bu.
Summer olanı da yine düzüne çok yakın.
Kendim kullanmadım ama çok övüldüğünü biliyorum, fiyatı da genelde uygun oluyor bence pişman etmezAvon perceive nasıl sence onu alcam galiba biliyomusun kokusunu
sauvage sevmem diyorsan boynere gidip orjinal parfümlerin kokusuna bakıp hoşuna gideni burdan alabilirsinozelparfum.com buradan sauvage al kafan rahat olsun. orjinal parfümlerden esans üretip doldurma yapıyorlar piyasadaki %80 i su olan parfümlerden kat kat daha iyi