Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Erkeklere Yakışan Takılar

Yine de dediğim gibi kolye küpe gerek yok kötü duruyor diye düşünüyorum sadelik iyidir (y)
  2. Aybars Han

Erkeklere Yakışan Takılar

Saat hatta bileklik başka takıya gerek yok hocam, erkek adam zırvalarını anlatmıyorum erkekliğiniz küpeyle bozulmaz ama kötü durur bence.
  3. Aybars Han

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Hocam affınıza sığınıyorum ben de kot giyiniyordum kumaş aldım yok işte resmi yerlerde giyinilirmiş (zırva) yok kot daha rahatmış (zırva oğlu zırva) zorbalandık ama çok daha güzel kumaş. Kot giyinmeye başlamadan önce pantolon giyinmiyordum yavaş yavaş öğreniyoruz işte ahahah şaka maka iyi...
  4. Aybars Han

Hocam ben bu arada @Kürşat K.T.K ile aynı fikirde değilim. Açık renk öneriyorum ancak kot takım hiç değilse şahsi fikrim olarak kesinlikle olmamalı. Ben genel olarak kot = gençlik,modernlik düşüncesine karşıyım. Geçen kumaş pantolon almıştım hem biraz uygun fiyata diye resmen zorbalandım...
  5. Aybars Han

Takım elbisenin renk kombinasyonu bence ortama göre değişmeli, katılmayabilirsin ancak eğlenceli düğün gibi bir ortamda daha açık renkli giyinsen absürt durmaz ve tam aksine ortama uyar diye düşünüyorum. Ama toplumun normları var diğer insanlar garipser mi vb. bilmiyorum ama siyahta her zaman...
  6. Aybars Han

Sizce bu ayakkabılar nasıldır ?

Kesinlikle o fiyatı hak etmez tövbe. Kalitesi bir yana tasarımı da hiç estetik ve hoş değil diye düşünüyorum.
  7. Aybars Han

2300 Lira Bir Sweatshirte Çok mu?

Alınmaz bu arada.
  8. Aybars Han

Sizce hangi ayakkabı ?

10k alt eşofman görmüştüm şaşırmıştım şimdi çarığın marka görsellisi 2 3 k. İlla bunlardan alacaksan 2.
  9. Aybars Han

eşofman altı önerisi

Oha don değil mi la bu 950 liraymış.
  10. Aybars Han

1kya Halı saha için ayakkabı önerisi

Hocam 1k tl ye marka bir şey bulabilirsin herhalde.
  11. Aybars Han

Bu ayakkabı alınır mı ?

Net yorum yapmam kesinlikle doğru değil ancak rahat değil diyenler gördüm. Görünüşü size kalmış, yine de paranız varken başka ayakkabılara yönelin bence.
  12. Aybars Han

Üniversite için çanta önerisi

ne renk ne tür olsun vs. ?
  13. Aybars Han

Tasarladığım tişört modeli nasıl?

Hocam aslında güzel de dışarıda bu yazıyı okusalar bize deli muammelesi yaparlar aslında bu tür yazılar ingilizce hep yazıyor ama işte ingilizce bilme seviyemiz o.O2 Bir de ben de bu internetden tişört tasarla sat olayına bakıyordum. Hatta hesap açmadan bir tasarım yapmıştım. Bununla ilgili...
  14. Aybars Han

adidas forum low hakkına düşünceleriniz?

Bu değişuk ayakkabılar anca adam tekmelemeye yarar bunlar ne lo?
  15. Aybars Han

adidas forum low hakkına düşünceleriniz?

Böyle marka eşyaları gerçekten marka olmayı fiyatını haketdiğine alıyorum. Adidas ve nike için fiyatını hakeden daha iyi modeller var bence. Bu biraz nötr kalmış ama kötü denilmez güzel.
  16. Aybars Han

Sons of Anarchy Ceket Önerisi

Aaa bu yıkanınca küçülme olayı nasıl oluyor ki?
  17. Aybars Han

tişört baskısı yaptıracağım

Çok kaliteli değil gibi Arda Mürseloğlu idi galiba onun bi kaç videosu var bunla ilgili o sitelerden birini tercih edebilirsin.
  18. Aybars Han

Çakma Kaliteli Nike Sneakers Ayakkabı Önerisi

Doğru hocam güzel görünüyor belli olmuyor çakma olduğu diye alırsınız... Tamam paramız yetmiyor olabilir ama çakma almayın lütfen sağlık için ayakkabının zort olmaması için dgfhgf vs.
  19. Aybars Han

1997 Orijinal Barcelona forması ne kadar eder?

Hocam elinizde bjk gs forması falan varsa onu o fiyata satın 2500 e ne yaparız ülkede.
Top Bottom