Neler Yeni

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Genel olarak klasik/spor giyindiğim için düğünde daha özenmiş olduğumu belli etmek istiyorum ama tavsiye için teşekkürler.

Ben de benzer fikirlerdeyim aşağı yukarı. Siyah fazla klasik olduğundan bir tık uzağım sadece.
Hocam ben bu arada @Kürşat K.T.K ile aynı fikirde değilim. Açık renk öneriyorum ancak kot takım hiç değilse şahsi fikrim olarak kesinlikle olmamalı. Ben genel olarak kot = gençlik,modernlik düşüncesine karşıyım. Geçen kumaş pantolon almıştım hem biraz uygun fiyata diye resmen zorbalandım ailemden ahhahaha.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
pembe takim cek ve farkini ortaya koy
Tabii içine de mor yelek giyeyim.
Hocam ben bu arada @Kürşat K.T.K ile aynı fikirde değilim. Açık renk öneriyorum ancak kot takım hiç değilse şahsi fikrim olarak kesinlikle olmamalı. Ben genel olarak kot = gençlik,modernlik düşüncesine karşıyım. Geçen kumaş pantolon almıştım hem biraz uygun fiyata diye resmen zorbalandım ailemden ahhahaha.

Ben genelde zaten kumaş pantolon giydiğim için kot almayı aklımdan bile geçirmedim hocam.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Tabii içine de mor yelek giyeyim.

Ben genelde zaten kumaş pantolon giydiğim için kot almayı aklımdan bile geçirmedim hocam.
Hocam affınıza sığınıyorum ben de kot giyiniyordum kumaş aldım yok işte resmi yerlerde giyinilirmiş (zırva) yok kot daha rahatmış (zırva oğlu zırva) zorbalandık ama çok daha güzel kumaş. Kot giyinmeye başlamadan önce pantolon giyinmiyordum yavaş yavaş öğreniyoruz işte ahahah şaka maka iyi giyinebiliyorum artık.

Bu arada dediğim gibi klasik giyin ama açık renkli giyin. Bizde genelde mal mal topluğa gayliğe bağlıyorlar açık renki ama özellikle düğün gibi daha eğlenceli bir ortamda tavsiyemdir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,163
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom