Forum Fedaisi
80+ Bronze
pembe takim cek ve farkini ortaya koy
Hocam ben bu arada @Kürşat K.T.K ile aynı fikirde değilim. Açık renk öneriyorum ancak kot takım hiç değilse şahsi fikrim olarak kesinlikle olmamalı. Ben genel olarak kot = gençlik,modernlik düşüncesine karşıyım. Geçen kumaş pantolon almıştım hem biraz uygun fiyata diye resmen zorbalandım ailemden ahhahaha.Genel olarak klasik/spor giyindiğim için düğünde daha özenmiş olduğumu belli etmek istiyorum ama tavsiye için teşekkürler.
Ben de benzer fikirlerdeyim aşağı yukarı. Siyah fazla klasik olduğundan bir tık uzağım sadece.
Tabii içine de mor yelek giyeyim.pembe takim cek ve farkini ortaya koy
Ben genelde zaten kumaş pantolon giydiğim için kot almayı aklımdan bile geçirmedim hocam.Hocam ben bu arada @Kürşat K.T.K ile aynı fikirde değilim. Açık renk öneriyorum ancak kot takım hiç değilse şahsi fikrim olarak kesinlikle olmamalı. Ben genel olarak kot = gençlik,modernlik düşüncesine karşıyım. Geçen kumaş pantolon almıştım hem biraz uygun fiyata diye resmen zorbalandım ailemden ahhahaha.
Hocam affınıza sığınıyorum ben de kot giyiniyordum kumaş aldım yok işte resmi yerlerde giyinilirmiş (zırva) yok kot daha rahatmış (zırva oğlu zırva) zorbalandık ama çok daha güzel kumaş. Kot giyinmeye başlamadan önce pantolon giyinmiyordum yavaş yavaş öğreniyoruz işte ahahah şaka maka iyi giyinebiliyorum artık.Tabii içine de mor yelek giyeyim.
Ben genelde zaten kumaş pantolon giydiğim için kot almayı aklımdan bile geçirmedim hocam.