Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Adidas vs nike vs puma

Doğrudan MARKA diyerek tercih etme asla. Seçeceğin ayakkabıyı araştır tabanı uygunmu, ne taraz avantajı var, ayağına sığabiliyormu, satın alma amacına göre seçmen en mantıklısı.
  2. DonanımFikir

Erkek boxer önerileriniz

Yani dediğim gibi kişisel bir ürün olduğu için tercih senin hayırlı olsun. Mavi kalitelidir .
  3. DonanımFikir

Erkek boxer önerileriniz

Yani kendi bedenine uygun olan ve seni rahat tutacak boxerı seçmen daha iyi olur. Her markanın her boxeri iyi diyemeyiz, ama pamuk oranı yüksek olması ve kalıbının da bedenine uygun olmasına dikkat et derim. Koton boxer kullandım fena değil, seher yıldızı da kullandım daha iyi diyebilirim. Hatta...
  4. DonanımFikir

Çakma forma alınır mı?

Sorun değil, amacın takımı desteklemek ise orjinal indirimi beklemeliydin. İllaki amacın giymekse 250TL normal takıma göre.
  5. DonanımFikir

Çakma forma alınır mı?

O para takımı desteklemeye gitmez o zaman çakma ürün olduğu için , karar senin. 200'e filan bulabiliyorsan çünkü çakma dedin, yani daha ucuza almaya çalış derim 300TL vermem şahsen çakma bir formaya.
  6. DonanımFikir

285 TL Oversize Sweatshirt

Projenizde başarılar ve tasarımlar fena değil, lakin reklam konusu açmak yasaktır.
  7. DonanımFikir

Tutku ve seheryildizi boxerlerim var f/p Calvin Klein nasıl geçerim

Seheryıldızı harbi iyidir. Yıllardır eskimeyen bir firma. İlla süslü olacaksa indirimde Defacto veya koton. Calvin klein yazısı için o kadar para vermem,
  8. DonanımFikir

Güzel Ayakkabı İndirimi Var Mı Amazon da?

O değil de Flaş fırsatlarda bile gelmiyor gelse ben de alacam :). Prime Day diye daha kötü modelleri aynı fiyata kitliyorlar.
  9. DonanımFikir

PUMA Smash Buck V2 TDP ayakkabı kaç TL eder?

Güven verdiğin sürece sorun yok, alan illa olacaktır.
  10. DonanımFikir

PUMA Smash Buck V2 TDP ayakkabı kaç TL eder?

399TL güzel fiyat olacaktır, eğer 500TL'ye alan olmazsa bu fiyat çok iyi olur.
  11. DonanımFikir

Mülteci Avcisi Tişort

Konu başka yerlere gitmesin, özel bir şekilde yaptırılır bence. Yine de paranı çöpe atma derim.
Top Bottom