YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
ucuzpahalı manasındamı yoksa ucuz olarakmı
ucuzpahalı manasındamı yoksa ucuz olarakmı
Hocam paul kenzie dediginiz baya kaliteli duruyor daha önceden defacto kullanıyordum gayet hosuma gitmisti aslında ama bunu da bir deneyebilirim.Valla lacoste güzel ama daha ucuz bir şey ararsan paul kenzie fena değil.Açıkçası arada rahat ettirmesede(sanki her giyişimde kalıbı değişiyor) kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
baron çok iyi bu arada
Hocam lastikli kullanıyorum diger türlü rahatsız ediyor birde kotonun hicbirşeyi bana sağlam gibi gelmiyor hep kalitesiz gibi kumaşı falan. Pamuk oranı konusunda da haklısınız muhtemelen maviden alıcam fena degil gibiler.Yani kendi bedenine uygun olan ve seni rahat tutacak boxerı seçmen daha iyi olur.
Her markanın her boxeri iyi diyemeyiz, ama pamuk oranı yüksek olması ve kalıbının da bedenine uygun olmasına dikkat et derim.
Koton boxer kullandım fena değil, seher yıldızı da kullandım daha iyi diyebilirim.
Hatta vücut hatları belli eden naylon polyester boxerlar yerine geleneksel boxerları öneririm, seni daha konforlu tutar o yüzden seher yıldızı daha iyi geldi bana.
Yani dediğim gibi kişisel bir ürün olduğu için tercih senin hayırlı olsun. Mavi kalitelidir .Hocam lastikli kullanıyorum diger türlü rahatsız ediyor birde kotonun hicbirşeyi bana sağlam gibi gelmiyor hep kalitesiz gibi kumaşı falan. Pamuk oranı konusunda da haklısınız muhtemelen maviden alıcam fena degil gibiler.