Neler Yeni

Erkek boxer önerileriniz

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

ibrahimua

80+ Bronze
Valla lacoste güzel ama daha ucuz bir şey ararsan paul kenzie fena değil.Açıkçası arada rahat ettirmesede(sanki her giyişimde kalıbı değişiyor) kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
Hocam paul kenzie dediginiz baya kaliteli duruyor daha önceden defacto kullanıyordum gayet hosuma gitmisti aslında ama bunu da bir deneyebilirim.

ibrahimua

80+ Bronze
MAVİnin kalıpları da güzel duruyor onun hakkında ne düsünüyorsunuz

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
jack jones var hocam. biraz pahalı ama kaliteli

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Taksim Delisi Cenk
Bir süre sonra arası yırtılmaya başlasada,,Alayına gider 🥰🥰
322323.jpg

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yani kendi bedenine uygun olan ve seni rahat tutacak boxerı seçmen daha iyi olur.
Her markanın her boxeri iyi diyemeyiz, ama pamuk oranı yüksek olması ve kalıbının da bedenine uygun olmasına dikkat et derim.
Koton boxer kullandım fena değil, seher yıldızı da kullandım daha iyi diyebilirim.
Hatta vücut hatları belli eden naylon polyester boxerlar yerine geleneksel boxerları öneririm, seni daha konforlu tutar o yüzden seher yıldızı daha iyi geldi bana.

ibrahimua

80+ Bronze
Yani kendi bedenine uygun olan ve seni rahat tutacak boxerı seçmen daha iyi olur.
Her markanın her boxeri iyi diyemeyiz, ama pamuk oranı yüksek olması ve kalıbının da bedenine uygun olmasına dikkat et derim.
Koton boxer kullandım fena değil, seher yıldızı da kullandım daha iyi diyebilirim.
Hatta vücut hatları belli eden naylon polyester boxerlar yerine geleneksel boxerları öneririm, seni daha konforlu tutar o yüzden seher yıldızı daha iyi geldi bana.
Hocam lastikli kullanıyorum diger türlü rahatsız ediyor birde kotonun hicbirşeyi bana sağlam gibi gelmiyor hep kalitesiz gibi kumaşı falan. Pamuk oranı konusunda da haklısınız muhtemelen maviden alıcam fena degil gibiler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hocam lastikli kullanıyorum diger türlü rahatsız ediyor birde kotonun hicbirşeyi bana sağlam gibi gelmiyor hep kalitesiz gibi kumaşı falan. Pamuk oranı konusunda da haklısınız muhtemelen maviden alıcam fena degil gibiler.
Yani dediğim gibi kişisel bir ürün olduğu için tercih senin hayırlı olsun. Mavi kalitelidir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,750
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom