Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

nike dunk iade alırlar mı

valla kadında air force vardı ayağında ama bu modelden bende de var deri olduğu için yarım numara açılır dedi bende 42 aldım normalde 42.5 deneyecektim yine de kadına da sıkıntı çıkartmak istemiyorum ama gidip söyleyecem direk nike mağazasından almıştım
  2. Elmeryy

nike dunk iade alırlar mı

1.5 ay oldu dunk low grey fog almıştım hiç top oynamadım sürtmedim vs derisi kalktı önden hafif ayrıca alırken görevli bana yarım numara açılır bunlar deri aynısı bende de var dedi ama açılmadı hiç sağ ayağıma vuruyor hafif serçe parmağıma götürsem iade değişim vb yaparlar mı beyler
  3. Elmeryy

ayakkabı alacağım aldığım mağaza ne kadar farkeder

güncelleme nike dunk low aldım gray fog rengi kutunun içinde a6 yazıyor yalnız capitol nike mağazasından aldım ama paparada nike değil Barçın olarak gözüktü harcama fişte de Barçın Spor A.Ş. yazıyor www.barcin.com adresi var bir de bu barçının olayı ne şube sahibi falan mı yoksa mağaza nike...
  4. Elmeryy

hocam daha önce aldığım nike ayakkabılarda bu gibi etiketler yoktu kutuda birini yine aynı mağazadan almıştım internetten aldığım bir ayakkabı vardı nike kendi sitesinden hollanda nike dan göndermişlerdi sadece onda a-1 yazan bir sticker var
  5. Elmeryy

hocam benim alacağım mağaza capitol nike hemen yanında instreette var geçen sene capitol nike dan air monarch almıştım okulda giydim onu top falan oynadım arada ama 1 seneyi devirmeden açılmıştı burnu sizin instreetten aldığınız ve diğer yerden aldığınız ayakabıların üretim menşei aynı mı
  6. Elmeryy

nike dunk low alacağım evime yakın nike mağazasının internetteki yorumları çok kötü 3-4 aya ayakkabılar mahvoldu yazanlar eşofmanın rengi gitti diyenler falan vardı mağazadan mağazaya değişme gibi bir ihtimali var mı kalitesinin sonuçta marka model aynı ayakkabıda örneğin istinye nike ile benim...
  7. Elmeryy

Niketan aldığım ayakkabı Jetizz kargoya verildi fakat teslimat edilemedi

kurye araskargo da gözüküyor ben anlamadım bu şirketi kendi kuryeleri getirmedi mi veya şuan ürünüm nerede müşteri hizmetleri çalışma saatinde olmadığı için konuşamadım sizce araskargo şubesinden alabilir miyim yorumları berbat bir şirket bir an önce almak istiyorum kargomu herkesin kutusunu eze...
  8. Elmeryy

adidastan aldığım arjantin formasına nereden messi yazdırabilirim

usta diyorum ya onlar kolayda tr de arjantin fontunun olabileceğini çok sanmıyorum varsa anca bir iki yerde vardır
  9. Elmeryy

hiç çevrenizde falan var mı yaptıran arjantinin fontuyla
  10. Elmeryy

yaparlar yapmasına da onlarda arjantin fontunun olması imkansız
  11. Elmeryy

yok usta onlarınki dijital baskı kaliteleri falan iğrenç 2k ya yakın para veriyorum ziyan edemem o formayı onlara verip
  12. Elmeryy

stokta şuan sadece yazısız forma var messi yazmıyor yazma seçeneğide yok yazısız alsam nerden messi yazılarını basabilirim
  13. Elmeryy

Orijinal Arjantin Messi Dünya Kupası Forması Nerede Bulabilirim

adidasın sitesinde arjantin forması var ama arkasında messi yazmıyor yazdırma seçeneğide yok nerde bukacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı
Top Bottom