Neler Yeni

ayakkabı alacağım aldığım mağaza ne kadar farkeder

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
nike dunk low alacağım evime yakın nike mağazasının internetteki yorumları çok kötü 3-4 aya ayakkabılar mahvoldu yazanlar eşofmanın rengi gitti diyenler falan vardı
mağazadan mağazaya değişme gibi bir ihtimali var mı kalitesinin sonuçta marka model aynı ayakkabıda
örneğin istinye nike ile benim evime yakın nike da ki ürünlerin kalitesi aynı mı yoksa üretim menşeine göre mi değişiyor
örneğin vietman çin vs

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
nike dunk low alacağım evime yakın nike mağazasının internetteki yorumları çok kötü 3-4 aya ayakkabılar mahvoldu yazanlar eşofmanın rengi gitti diyenler falan vardı
mağazadan mağazaya değişme gibi bir ihtimali var mı kalitesinin sonuçta marka model aynı ayakkabıda
örneğin istinye nike ile benim evime yakın nike da ki ürünlerin kalitesi aynı mı yoksa üretim menşeine göre mi değişiyor
örneğin vietman çin vs
Orasini bilememde intsreetten aldigim nike ayakkabilar daha kolay deforme oluyordu baska yerden aldim boyle bir sorun yasamadim bence fark oluyor

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orasini bilememde intsreetten aldigim nike ayakkabilar daha kolay deforme oluyordu baska yerden aldim boyle bir sorun yasamadim bence fark oluyor
hocam benim alacağım mağaza capitol nike hemen yanında instreette var geçen sene capitol nike dan air monarch almıştım okulda giydim onu top falan oynadım arada ama 1 seneyi devirmeden açılmıştı burnu
sizin instreetten aldığınız ve diğer yerden aldığınız ayakabıların üretim menşei aynı mı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hocam benim alacağım mağaza capitol nike hemen yanında instreette var geçen sene capitol nike dan air monarch almıştım okulda giydim onu top falan oynadım arada ama 1 seneyi devirmeden açılmıştı burnu
sizin instreetten aldığınız ve diğer yerden aldığınız ayakabıların üretim menşei aynı mı
Hic kontrol etmedim top bile oynamadigim halde 4 ayda ic degil dis kenarindaki serce parmagimin oradaki yer once pamuklanip sonra acildi garantiye gonderdim ancak kullanici hatasi dediler top oynasam orayla mi vurucagim quaresma miyim ben diyemedim amazondan dunk almistim en son 9 ayin sonunda (cok yagmurlu havada giydigimden yapiskani acildi) amazon satici olmamasina ragmen parami iade ettiler 2sininde menseisine bakamam maalesef ama bence fark var umraniye santraldeki instreetten almistim ben 2 ayakkabi 2side 6 ayi cikarmadi maalesef biseyde yapmadilar

oEnesQlf

80+ Silver
örneğin vietman çin vs
Başlık 'Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?' https://forum.donanimarsivi.com/kon...ite-2-kalite-nedir-ve-nasil-anlasilir.887299/
Bu konuyu okumanı öneririm

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Başlık 'Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?' https://forum.donanimarsivi.com/kon...ite-2-kalite-nedir-ve-nasil-anlasilir.887299/
Bu konuyu okumanı öneririm
hocam daha önce aldığım nike ayakkabılarda bu gibi etiketler yoktu kutuda birini yine aynı mağazadan almıştım
internetten aldığım bir ayakkabı vardı nike kendi sitesinden hollanda nike dan göndermişlerdi sadece onda a-1 yazan bir sticker var

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
güncelleme
nike dunk low aldım gray fog rengi kutunun içinde a6 yazıyor
1710617670436.png

yalnız capitol nike mağazasından aldım ama paparada nike değil Barçın olarak gözüktü harcama fişte de Barçın Spor A.Ş. yazıyor www.barcin.com adresi var bir de bu barçının olayı ne şube sahibi falan mı yoksa mağaza nike mağazası mı değil :D dolandırıldık mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom