İnstagramda forma satış hesapları var. Kendi ilinde falan bulursan bi sor istersen kaça yaparsınız falan.stokta şuan sadece yazısız forma var messi yazmıyor yazma seçeneğide yok yazısız alsam nerden messi yazılarını basabilirim
yok usta onlarınki dijital baskı kaliteleri falan iğrenç 2k ya yakın para veriyorum ziyan edemem o formayı onlara veripİnstagramda forma satış hesapları var. Kendi ilinde falan bulursan bi sor istersen kaça yaparsınız falan.
Aklıma pek bi çözüm gelmedi kusura bakma. Yaparlar mı bilmem gs store fb store falan oralara bir danış.yok usta onlarınki dijital baskı kaliteleri falan iğrenç 2k ya yakın para veriyorum ziyan edemem o formayı onlara verip
yaparlar yapmasına da onlarda arjantin fontunun olması imkansızAklıma pek bi çözüm gelmedi kusura bakma. Yaparlar mı bilmem gs store fb store falan oralara bir danış.
Arjantin için yok fakat ben Beşiktaş formalarımı orda yaptırıyorumhiç çevrenizde falan var mı yaptıran arjantinin fontuyla
usta diyorum ya onlar kolayda tr de arjantin fontunun olabileceğini çok sanmıyorum varsa anca bir iki yerde vardırArjantin için yok fakat ben Beşiktaş formalarımı orda yaptırıyorum