Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

Flo Ayakkabi degişim

2 ay geçtikten sonra ayakkabıda problem olması lazım yırtılma açılma vs. Konforlu değilse 2 hafta içinde götürsen daha iyi olurdu. Şansını dene ama pek umudun olmasın
  2. HamsiKraker

Flo Ayakkabi degişim

Bu yüzden değiştirebilecegini sanmıyorum. Sen beyaz ayakkabı alıp 2 ay giyip kirlettin. Şimdi de adamlar o ayakkabıyı alıp başkasına da satamayacak durumdaysa almazlar.
  3. HamsiKraker

Baba için hediye alacağım

Kendi babası değil la. Kendi babası olsa saat takıp takmadığını bilirdi başkasından duymuş. Başka baba için alıyor. Örnek : Hiko baba
  4. HamsiKraker

FORMANIN ORJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARIM

o etiketi kopyalayamiyorlar mi
  5. HamsiKraker

FORMANIN ORJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARIM

bunu diyor sanırım hologram ve official product yazısı
  6. HamsiKraker

Yüksek tabanlı ayakkabı önerisi fiyat fark etmez

Allah affetsin ne kadar çirkin
  7. HamsiKraker

Ayakkabı da ucunun kırılma sorunu

Manuel araba kullananlarda çok yaşanıyor aslında sol taraftaki ayakkabının daha çok eskimesi :D
  8. HamsiKraker

Kaliteli Cüzdan önerisi

Bende cengiz pakelden almıştım 4 yıl oldu hala ilk günkü gibi duruyor
  9. HamsiKraker

Saçıma nasıl şekil verebilirim

Hocam youtubede nasıl fön çekilir videoları var aslında. Kuaföre gittiğinde de fırçayı nasıl kullandığına dikkat et. Fon cekerkende acele etme, tarağı ve makineyi yavaş yavaş kullan saçı yakmadan. Saçın ilk belli bir şekil alsın. Bunun gibi ıslak duran veya parlak saç istiyorsan wax...
  10. HamsiKraker

Saçıma nasıl şekil verebilirim

Saç pudrası diye bir ürün var. Fön çektikten sonra kısa sürede saçın bozuluyorsa veya elektriklenme vs varsa deneyebilirsin. En yumuşak olanı dene. Sprey gibi sert değil veya wax gibi parlak yapmıyor. Saçına döküp sonra elinle şekil verebiliyorsun. Dışarıdan çok doğal duruyor zaten. Ama sen...
  11. HamsiKraker

1 Adet Nike Ayakkabı mı 2 Adet Kinetix Lumberjack Marka Ayakkabı mı

Ben lumberjack kullanıyorum hafızalı tabanli gayet rahat ayakkabı. Ama nike adidas kalitesi farklıdır bence de. Ben yine de bir ayakkabıya 1000 tl vermek istemiyorum. Yine olsa yine lumberjack alırım. Bence bi mağazaya git ikisini de dene. En rahat hangisi olacak içine hangisi sinecek daha iyi...
  12. HamsiKraker

500 TL Kol saati önerisi ??

Mavisi de mi varmış ya. Hep şeffaf denk geliyor
Top Bottom