Neler Yeni

Flo Ayakkabi degişim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam bundan 2 ay önce Temmuz'da ayakkabi almıştım FLO 'da ,700 TL'ye ama beyaz olduğu için çabuk kirleniyor ve çok zor yıkanıyor. Fişi yanımda hatta kutusuda var gidip değiştirebilir miyim zaten 6 ay süresi var ama ayakkabıda sorun yok kabul etmezler diye korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
beyaz ayakkabı kirleniyor diye 2 ay sonra değiştiremezsin anca aldıktan sonraki 2 hafta içinde olabilir.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bu yüzden değiştirebilecegini sanmıyorum. Sen beyaz ayakkabı alıp 2 ay giyip kirlettin. Şimdi de adamlar o ayakkabıyı alıp başkasına da satamayacak durumdaysa almazlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sence ne kadar mantıklı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyaz ayakkabı kirleniyor diye 2 ay sonra değiştiremezsin anca aldıktan sonraki 2 hafta içinde olabilir.
Geçen sene bot aldıktan 1 ay sonra tabanı açılmıştı 2 kere 2ayda bir değiştirdik sonrasında üstüne ekleyip daha iyisini almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yüzden değiştirebilecegini sanmıyorum. Sen beyaz ayakkabı alıp 2 ay giyip kirlettin. Şimdi de adamlar o ayakkabıyı alıp başkasına da satamayacak durumdaysa almazlar.
Ya şimdi yıkadım tertemizde gidip ayak uçlarımı ağrıtıyor konforlu değil desem yapabilirlermi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Ya şimdi yıkadım tertemizde gidip ayak uçlarımı ağrıtıyor konforlu değil desem yapabilirlermi
2 ay geçtikten sonra ayakkabıda problem olması lazım yırtılma açılma vs. Konforlu değilse 2 hafta içinde götürsen daha iyi olurdu. Şansını dene ama pek umudun olmasın

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 ay geçtikten sonra ayakkabıda problem olması lazım yırtılma açılma vs. Konforlu değilse 2 hafta içinde götürsen daha iyi olurdu. Şansını dene ama pek umudun olmasın
Yazın tatildeydim ayakkabıyıda spor zamanı giyiyordum derim yarın okuldan sonra denerim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Eski flo çalışanıyım, dışarda giydiysen değiştirmezler. Sorun uydurup incelemeye yollarlar o da ret gelir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eski flo çalışanıyım, dışarda giydiysen değiştirmezler. Sorun uydurup incelemeye yollarlar o da ret gelir
geçen yıl kışlık bot almıştım 2 kere ayak tabanı kalkmıştı kirli çamurlu verdim sorunsuz iade etmişlerdi en sonda üstüne para ekleyip düzgün bir lumberjack outdoor ayakkabı aldım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
geçen yıl kışlık bot almıştım 2 kere ayak tabanı kalkmıştı kirli çamurlu verdim sorunsuz iade etmişlerdi en sonda üstüne para ekleyip düzgün bir lumberjack outdoor ayakkabı aldım
Sırf kirlendi diye yaşadığınız bu sorun için konuşmuştum, diğer hatalarda yardımcı oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,859
Üyeler
161,351
Son üye
Gokgok
Top Bottom