The GodFather
80+ Silver
arkadaşlar baba için hediye alacağım sizce ne alabilirim bütçe 2.000₺
Kıyafet bakıyorum da bulamıyorum var mı bi tavsiyenteknoloji ile arası iyi ise akıllı saat.
ya da normal saat, kıyafet olabilir.
Ben saat alacaktım da saat takmıyormuş o yüzden kıyafete yöneldimteknoloji ile arası iyi ise akıllı saat.
ya da normal saat, kıyafet olabilir.
Başlık babam yerine baba diye atılmış herhalde aranız biraz limoniarkadaşlar baba için hediye alacağım sizce ne alabilirim bütçe 2.000₺
Baba (The God Father) filmiyle alakalı kendine bir hediye mi almayı planlıyorsun?arkadaşlar baba için hediye alacağım sizce ne alabilirim bütçe 2.000₺
Kendi babası değil la. Kendi babası olsa saat takıp takmadığını bilirdi başkasından duymuş. Başka baba için alıyor. Örnek : Hiko babaBaşlık babam yerine baba diye atılmış herhalde aranız biraz limoni
Öneri olarak şapkada olabilir yada takim elbise diktirmek.
kravat gomlek pantolon ayakkabi saat vsarkadaşlar baba için hediye alacağım sizce ne alabilirim bütçe 2.000₺
Kız arkadaşımın babasıBaşlık babam yerine baba diye atılmış herhalde aranız biraz limoni
Öneri olarak şapkada olabilir yada takim elbise diktirmek.
Saat teşbih tarzı eşyaları sevmiyorsaat ya da tesbih alabilirsin kanka ya da birlikte bir fotoğrafınızı falan çerçevelet
bedeni biliniyorsa güzelinden bir gömlek ve yakalı tişört olabilir.Kız arkadaşımın babası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saat teşbih tarzı eşyaları sevmiyor