Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Sakal yerine tüy çıkması durumu

Hormonel olarak erkeklerde kıl,tuy çıkma durumun elbette olacaktır sende yinede tuy çıkıyor dua et ben 2 günde bir jiletle tıraş oluyorum sakal bıyık sevmediğim için artık alıştım gibi ama yüzüm tahriş oluyor zamanla sen makine ile alabilirsin zaten az çıkıyor dedin bence sorun olmaz 1732129910...
  2. Kürşat K.T.K

Giyim Marka önerisi .

Pbear de taksit yok diye biliyorum zara da iş bankasına var ama
  3. Kürşat K.T.K

Giyim Marka önerisi .

Ben hangisinde faizsiz taksit varsa ona gidiyorum,😁 zaten ben ne alırsam alim temiz kullanırım yıkama talimatına göre yıkarım bişey olmaz
  4. Kürşat K.T.K

Giyim Marka önerisi .

Eskisi gibi indirim vs olmuyor ya ben denk gelmedim en azından
  5. Kürşat K.T.K

Giyim Marka önerisi .

Cok pahalı şeyler almaya bence hiç gerek yok bende lcw koton defacto dan vs alıyorum taksitle napim gidip bir kazağa 1000tl veremem bence sende öyle yap öğrenci adamsın zaten he param var sıkıntı yok dersen o ayrı mesele
  6. Kürşat K.T.K

H&M vs BERSHKA vs PULL AND BEAR

Ben hiç almıyorum valla gidip 2/3 bin TL bir ayakkabıya veremem onun yerine aylık veya haftalık besin ihtiyaçlarımi alıyorum 😄
  7. Kürşat K.T.K

Ben en az 1 sene kullanıyorum
  8. Kürşat K.T.K

Bende de var defalarca yıkadım hiç bir şey yok yıkama talimatına bakarak yapın ve koyduğunuz çamaşırlara dikkat edin öyle karışık atıp yıkıyorlar sonra bozuluyor
  9. Kürşat K.T.K

Ltb ve Levi's iyi o konuda birde fiyat performans olarak Colin's
  10. Kürşat K.T.K

Çok kaliteli değiller açık konuşmak gerekirse isim yapmışlar etiketi basmışlar binlerce liralara satıyorlar marka isterseniz şunlar olabilir mavi de bozdu kalitesini zaten firmalar kaliteleri çok düşürdü bende gidip DeFacto dan Koton dan LCW den alıyorum valla kartıma faizsiz taksit de yapıyorum...
  11. Kürşat K.T.K

İç göstermeyen beyaz tshirt

Bir sürü beyaz t-shirt um var en çok kullandığım ltb marka iç göstermesi hiç yok ve çok fit görünüşü var şiddetle tavsiye ederim
  12. Kürşat K.T.K

Jöle seviyeleri nedir

Ne kadar yüksek olursa o kadar sert yapışkanlı olur zaten başlı başına kötü bişey ben pudra döküyorum ya da cosmocode mat wax da olur
  13. Kürşat K.T.K

Jöle seviyeleri nedir

Kullanmıyorum kardeşim tavsiye de etmem saç dökülmesi yapıyor
  14. Kürşat K.T.K

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Bende abimin düğününde spor takım giyindim şimdiki devir spor artık klasik çok banel kaçıyor bence
  15. Kürşat K.T.K

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Gençsiniz ya ne klasik takımı spor takımlar var onları giyin mis gibi olur
  16. Kürşat K.T.K

Slim Fit Dar Kesim Gömlek Önerisi

Sıkıntı yok knkam canın sağolsun
  17. Kürşat K.T.K

Adamsın cano ☺️
  18. Kürşat K.T.K

Gençler düğün varda slim fit gömlek lazım beyaz renk bildiğiniz giydiğiniz var mı dar kesim olsun ama bazı slim fitler bile geniş oluyor bana emanet gibi duruyor 😅 varsa bildiğiniz atarsanız çok memnun olurum ☺️
  19. Kürşat K.T.K

🤩 ORİJİNAL ZARA PANTOLON SİZLERE HEDİYE 🤩

Mükemmel rengi var her şey ile kombin olur çok severek aldım ama 2 kere giyebildim ancak
  20. Kürşat K.T.K

🤩 ORİJİNAL ZARA PANTOLON SİZLERE HEDİYE 🤩

Gencolar Zara'dan almıştım geçen sene kış ayında 2 kere filan giydim bu sene giyemiyorum artık sporda yaptığım için bacaklar pantolona girmiyor 😄 pantalon baya bir dar kesim eskiden dar kesim giyerdim artık geniş kesim giyiyorum bu sebeple bu kaliteli güzel pantolonu içinizden bir arkadaşıma...
Top Bottom