Neler Yeni

Giyim Marka önerisi .

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Ben normalde Şanlıurfa'da yaşıyorum okumak için İstanbul'a teyzemlerin yanına geldim normalde DeFacto mavi h&m gibi yerlerden giyiniyordum burada baktım herkes Bershka Zara pull bear dan giyiniyor bende giymeye başladım ama kalitelerini bilmiyorum önerdiğiniz marka var mi sweatshirt tişört pantolonda
@Kürşat K.T.K

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cok pahalı şeyler almaya bence hiç gerek yok bende lcw koton defacto dan vs alıyorum taksitle napim gidip bir kazağa 1000tl veremem bence sende öyle yap öğrenci adamsın zaten he param var sıkıntı yok dersen o ayrı mesele

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok pahalı şeyler almaya bence hiç gerek yok bende lcw koton defacto dan vs alıyorum taksitle napim gidip bir kazağa 1000tl veremem bence sende öyle yap öğrenci adamsın zaten he param var sıkıntı yok dersen o ayrı mesele
Param çok yok ama nerdeyse tüm markalarda sezon sonu indirimleri olacak 2 ay sonra ben de stok yapacağım hangi markalardan alıyım yarı yarıya düşüyor fiyatlar hatta daha fazla düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mangodan yazın 550tl kot aldım

Kaliteli marka olsun istiyorsan 2. dediklerin iyidir
İndirim avcısıyım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Aga hangisi hoşuna gidiyorsa o alınır, lcw den defactodan mavi koton hm pb heryerden alıyom

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Param çok yok ama nerdeyse tüm markalarda sezon sonu indirimleri olacak 2 ay sonra ben de stok yapacağım hangi markalardan alıyım yarı yarıya düşüyor fiyatlar hatta daha fazla düşüyor

Mangodan yazın 550tl kot aldım

İndirim avcısıyım
Eskisi gibi indirim vs olmuyor ya ben denk gelmedim en azından

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yazın oluyor mango zara hm pull bear da fln oluyor DeFacto LC koton da olmuyor DeFacto ya gidiyorum favori markama
Ben hangisinde faizsiz taksit varsa ona gidiyorum,😁 zaten ben ne alırsam alim temiz kullanırım yıkama talimatına göre yıkarım bişey olmaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Ben normalde Şanlıurfa'da yaşıyorum okumak için İstanbul'a teyzemlerin yanına geldim normalde DeFacto mavi h&m gibi yerlerden giyiniyordum burada baktım herkes Bershka Zara pull bear dan giyiniyor bende giymeye başladım ama kalitelerini bilmiyorum önerdiğiniz marka var mi sweatshirt tişört pantolonda
@Kürşat K.T.K
Param var sıkıntı yok diyorsan git giyin kaliteli markalardan ama ben şahsen mont ve ayakkabı dışında hiçbir kıyafete fazla fazla para vermiyorum (gerçi bu devirde en ucuz şeyler artık 400-500TL) ama tavsiyem de o sana.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Tişört olarak Mavi, LTB gibi yerlerin tilörttleri gayet kaliteli ürünler. Kışlık giyim olarak 2. dediklerin olur. Ama dediğim iki markadan da ucuz ürünler düşer her dönem.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
@Kürşat K.T.K
Kalip tarz harici cok bi farklari bershka zarada yurtdisinin lcwsi hm defacto mavi zaten güzel yerler marka takinti etmeden ustune yakisani al tabii ki her yorenin ilin bolgenin farkli giyim kusamlari olacak ama sirf giyim kusam icinde butun parani harcama
+tavsiyemdir hem tshirtte hem sweatte baskinin min oldugu sade seyler tercih et
+kimse senin hangi marka kiyafet giydiginle yargilayamaz bende istde yasiyorum zarada 1kya satilan sweatin aynisi defactoda 400 diye oradan aldim hicbi farkida yok ayni sekilde forumdaki indirimden avva sweatde aldim hala kullaniyorum hicbi sorunu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom