@Kürşat K.T.K Kullandığını Düşünerek Etiketliyorum Yardımcı OlacaktırJöle almayi dusunuyorum ama baktim ve bir cok jole cesitleri var mesela seviye7 jöle simdi seviye 7 olunca daha mi sert oluyo noluyo anlaticak varmi
Kullanmıyorum kardeşim tavsiye de etmem saç dökülmesi yapıyor@Kürşat K.T.K Kullandığını Düşünerek Etiketliyorum Yardımcı Olacaktır
Saçın için zararlıJöle almayi dusunuyorum ama baktim ve bir cok jole cesitleri var mesela seviye7 jöle simdi seviye 7 olunca daha mi sert oluyo noluyo anlaticak varmi
kullanma bu bır kamu spotudurJöle almayi dusunuyorum ama baktim ve bir cok jole cesitleri var mesela seviye7 jöle simdi seviye 7 olunca daha mi sert oluyo noluyo anlaticak varmi
Yani seviyesi ne kadar yuksek olursa o kadar zararli mi oluyo yoksa daha yapiskan mi oluyoSaçın için zararlı
Ne kadar yüksek olursa o kadar sert yapışkanlı olur zaten başlı başına kötü bişey ben pudra döküyorum ya da cosmocode mat wax da olurYani seviyesi ne kadar yuksek olursa o kadar zararli mi oluyo yoksa daha yapiskan mi oluyo
Forumda aklı başında insan görmek şaşırttıJöle saç dökülmesi yapmaz, saç dökülmesine neden olan şey genetik etmenler ve hastalıklardır, jöleyi kullandıktan sonra saçını güzelce yıkamanı tavsiye ederim.