Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Beyaz mont önerisi yaparmısınız

https://www.bershka.com/tr/%C5%9Fi%C5%9Fme-mont-c0p162286173.html?colorId=250 baya hoştu kalıbı dik yaka düşünürsen
  2. TinerciAlper

Giyim Marka önerisi .

Kalip tarz harici cok bi farklari bershka zarada yurtdisinin lcwsi hm defacto mavi zaten güzel yerler marka takinti etmeden ustune yakisani al tabii ki her yorenin ilin bolgenin farkli giyim kusamlari olacak ama sirf giyim kusam icinde butun parani harcama +tavsiyemdir hem tshirtte hem sweatte...
  3. TinerciAlper

H&M vs BERSHKA vs PULL AND BEAR

gereksiz pahalı bulduğum markalardır bir sweat 1600-1700 civarı ancak fiytatına bakmazsak güzel şeyler üretiyorlar
  4. TinerciAlper

SEIKO 5 7009 3000TL ALINIR MI?

hayır pahalı o paraya 7s26 mekanizma alabilirsiniz 1728409680 dostum biri otomatik biri pilli en büyük fark kadran ve mekanizma
  5. TinerciAlper

One million lucky satışı yokmu/ parfüm

trye gelmiyor çünkü üretimi durdu reformüle olduktan sonrada Türkiyeye gelmedi
  6. TinerciAlper

nike siparişleri hakkında

ben exstra vergi çıkmasından bahsetmiştim o konuda fikrim yok
  7. TinerciAlper

nike siparişleri hakkında

hyr
  8. TinerciAlper

Lobbeco güvenilir mi

riske değmez
  9. TinerciAlper

Lobbeco güvenilir mi

hyr sahte ürün satıyorlar
  10. TinerciAlper

DIOR SAUVAGE EDT Mİ EDP Mİ

Duzgun parfum icin 15-16kya gerek yok 2 parfum ismi bilip parfumleri ondan ibarette sanma sauvageden kat kat daha guzel parfumler var ismi var diye alma
  11. TinerciAlper

Saat alacağım bu site güvenilir mi ?

Konyali saat guvenilir hocam
  12. TinerciAlper

Sneaker Ayakkabı Önerisi

Arkadasim giyene kadar bende ayniydim
  13. TinerciAlper

Sneaker Ayakkabı Önerisi

Courtvision
  14. TinerciAlper

Mezuniyet için Ayakkabı Önerisi, (1500 TL)

senle aynı kombinden mi yapsam yoksa siyah pantolon siyah polo yaka mı yapsam kararsız kaldım
  15. TinerciAlper

gömlek hoşuma gitti değişebilirim valla takım falan bayar beni 4 saat gemide asla giyemem ki kaldı ki ne kızla falan dans etcem ne bişi, yapcam
  16. TinerciAlper

gömlek nereden 1715460479 ben polo yaka şort ile gideceğim mezuniyette değil balosuna çokta taktığım bir şey değil kendi aramızda 20 kişi gemide alkol içip oryantali izliyeceğiz
  17. TinerciAlper

Zara Erkek Parfüm Önerisi

Seoul , silver bakabilirsiniz
  18. TinerciAlper

Sizce Hangi Ayakkabi?

değil ancak buldum ayakkabı 1711116076 https://www.nike.com/tr/launch/t/sb-dunk-low-pro-aa-kaykay-ayakkab%C4%B1s%C4%B1 bunun stoğu gelmiş aldım direkt
  19. TinerciAlper

Sizce Hangi Ayakkabi?

https://www.nike.com/tr/launch/t/sb-dunk-low-pro-aa-kaykay-ayakkab%C4%B1s%C4%B1 bunu beğenmiştim
  20. TinerciAlper

Sizce Hangi Ayakkabi?

Evet orasida var bej rengini begenmistim ama arkadas almis bende red white rengini begendim
Top Bottom