Şu yayı nasıl takabilirim

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar . Parfüm aldım da orjinal mı diye bakayım derken videodakini yapınca şu tel fırladı . Yerine de takamıyorum lütfen yardım edin nasıl takıcam 😂(blue de Chanel için)

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-05-14 saat 23.25.06_af3659e5.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-14 saat 23.25.06_af3659e5.webp
    139.2 KB · Hit: 31
atomizerin yayı mı blue channelin çok basit real or fake kıyaslaması var anlayamadıysan yardımcı olurum

hocam bu çok büyük ihtimal sahte . evet atomizerin yayı bence :) nasıl takabilirim video arıyorum daha hala bulamadım
o orjinallik kontrol çubuğunun oraya takılır batchkodu kısmana bakın sonradan yazılmış gibi mi yoksa lazer baskı mı birde kapağından tutun sallayın eğer düşerse sahtedir

o orjinallik kontrol çubuğunun oraya takılır batchkodu kısmana bakın sonradan yazılmış gibi mi yoksa lazer baskı mı birde kapağından tutun sallayın eğer düşerse sahtedir
evet düşüyor da bu yayı nasıl takıcam daha doğrusu takmasam bir şey olur mu . hani youtubede gösteriyorlar ya paco rabane 1M atomizeri afedersin tovalet yapıyormuş gibi çıkar ya bunda da şuanda hafif basınca öyle çıkıyo

evet düşüyor da bu yayı nasıl takıcam daha doğrusu takmasam bir şey olur mu . hani youtubede gösteriyorlar ya paco rabane 1M atomizeri afedersin tovalet yapıyormuş gibi çıkar ya bunda da şuanda hafif basınca öyle çıkıyo
nereden aldın ben sanmıyorum elindekinin orj olmasını atomizerinde sorun yok

nereden aldın ben sanmıyorum elindekinin orj olmasını atomizerinde sorun yok
bi mezatcıdan aldım ya . daha öncesinde 1 parfüm almıştım o sağlam çıktı diye büyük umutlarla bleu de chanel alayım dedim ama sahte bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum bu devirde mezatçıdan almak saçma hem de vüvuduna direkt etki eden bir üründe ama çok pahalılar be . taksit yapsalar gene alırız ama kozmetik ürünü diye taksit yapılmıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk birde sana zahmet söylesene bu yayı ne yapayım atayım mı yani sabahtan beri yanımda çöpe atıcam atamıyorum da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,871
Üyeler
173,886
Son üye
serhan77
Geri