mustafaking1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar . Parfüm aldım da orjinal mı diye bakayım derken videodakini yapınca şu tel fırladı . Yerine de takamıyorum lütfen yardım edin nasıl takıcam
(blue de Chanel için)
Merhabalar . Parfüm aldım da orjinal mı diye bakayım derken videodakini yapınca şu tel fırladı . Yerine de takamıyorum lütfen yardım edin nasıl takıcam(blue de Chanel için)
hocam bu çok büyük ihtimal sahte . evet atomizerin yayı benceatomizerin yayı mı blue channelin çok basit real or fake kıyaslaması var anlayamadıysan yardımcı olurum
o orjinallik kontrol çubuğunun oraya takılır batchkodu kısmana bakın sonradan yazılmış gibi mi yoksa lazer baskı mı birde kapağından tutun sallayın eğer düşerse sahtedirhocam bu çok büyük ihtimal sahte . evet atomizerin yayı bencenasıl takabilirim video arıyorum daha hala bulamadım
evet düşüyor da bu yayı nasıl takıcam daha doğrusu takmasam bir şey olur mu . hani youtubede gösteriyorlar ya paco rabane 1M atomizeri afedersin tovalet yapıyormuş gibi çıkar ya bunda da şuanda hafif basınca öyle çıkıyoo orjinallik kontrol çubuğunun oraya takılır batchkodu kısmana bakın sonradan yazılmış gibi mi yoksa lazer baskı mı birde kapağından tutun sallayın eğer düşerse sahtedir
nereden aldın ben sanmıyorum elindekinin orj olmasını atomizerinde sorun yokevet düşüyor da bu yayı nasıl takıcam daha doğrusu takmasam bir şey olur mu . hani youtubede gösteriyorlar ya paco rabane 1M atomizeri afedersin tovalet yapıyormuş gibi çıkar ya bunda da şuanda hafif basınca öyle çıkıyo
bi mezatcıdan aldım ya . daha öncesinde 1 parfüm almıştım o sağlam çıktı diye büyük umutlarla bleu de chanel alayım dedim ama sahte bencenereden aldın ben sanmıyorum elindekinin orj olmasını atomizerinde sorun yok