Kaliteli kalıcı parfüm önerisi yapar mısınız

işin makarasındayım hocam ben öyle kozmetikle işi olan biri değilim bargello 709 alır geçerim genelde
haaa zaten bargellolar bi cogunun muadili hocam sürekli sıkma derdiniz yoksa bedava fiyatları cok mantıklı

hocam her ikiside hem ben kokuyu almıyorum hemde karsı taraf daha az alıyor ilk sıktıgımda boguluyorlar ama 2-3 saate gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kalıcılıgı ne kadar
Aldigin parfumu demlenmeye birakiyormusun?

Merhaba bütcem 5-6k civarı daha da cıkabilir bugüne kadar

Versace Eros
Stronger with you intensely
jean paul gaultier elixir kullandım

ücündende cok memnunum stronger with you mükemmel bi parfüm fakat hepsi sephoradan orjinal olsa da 3.saatten sonra kalıcılıgı inanılmaz düşüyor tekrar sıkıyorum hatta belki yaz ayından dolayıdır kısaca

gün icinde 7 saat gibi uzun bi süre kokusu gecmeyek kaliteli ve dikkat cekici bir parfüm arıyorum öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
Dostum parfüm uzmanı ayağına kadar geldi 😁
Benim tavsiyem yaz için emperio armani intense ve diyor sauavage edp kış için armaninin absolute derim odunsu seversen de mad parfümün kendi yaptığı elixir var harika gidiyor kışın daha çok varda bunlar daha güzel hoş kokular bende hepsi var

Aldigin parfumu demlenmeye birakiyormusun?
hocam bazılarını ama inanın aradaki fark az oluyor

Dostum parfüm uzmanı ayağına kadar geldi 😁
Benim tavsiyem yaz için emperio armani intense ve diyor sauavage edp kış için armaninin absolute derim odunsu seversen de mad parfümün kendi yaptığı elixir var harika gidiyor kışın daha çok varda bunlar daha güzel hoş kokular bende hepsi var
emperi armani merak ediyorum bazıları cok iş adamı kokusu diyordu hocam sizin fav hangisidir

hocam bazılarını ama inanın aradaki fark az oluyor

emperi armani merak ediyorum bazıları cok iş adamı kokusu diyordu hocam sizin fav hangisidir
Benim favım emperio armani intense ve absolute dior sauvage birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri