Arama sonuçları: *

1. A

Faturalı hat 12gb 750dk 250sms 280Tl iyi mi

taahhüt bittiyse netgsm geç
  2. A

Sadece internetini kullanmak için NETGSM'e geçilir mi?

3 aydır kullanıyorum çok memnunum ben.turkcell altyapısını kullandıkları için çekim gücü gayet iyi.
  3. A

Faturalı operatör önerisi

türkcellin altyapısını kullanıyor
  4. A

Bet sitesi smsleri alıyorum

iys olması lazım 1727805926 iys den blokla numaraları
  5. A

Operatör değiştireceğim öneri lazım

aynen.sorunda değil bu hocam.ayarlardan kapatınca otomatik yüklenmiyor mesaj geliyor paketi bitirdiniz diye.ben onu kapattım otomatik ekleniyor bu
  6. A

Operatör değiştireceğim öneri lazım

aynı paketi kullanıyorum.ek ücreti yok gb aşarsan extra 1 gb otomatik yüklenip parası alınıyor.istersen kapatabilirsin bu özelliği. 1727294735 sim kart ücreti alıyorlar numarayı taşırsan extra ücret yok.
  7. A

Türkcell ile olan kontratım sona eriyor sizce Türk Telekom a geçmeli miyim?

ben turkcellden netgsm ye geçtim memnunum şu an
  8. A

GSM OPERATÖRLERİ TARAFINDAN KAZIKLANMAK

yok şu an eski fiyatından kullanıyorsunuzdur bitince büyük ihtimal 3 katı zamlanacak fiyatını merak ettim.benim turkceldeki pakey 650 lira olmuştu bıraktım.
  9. A

taahhüt bitince aynı paket ne kadar olucak hocam?
  10. A

çokta eski değil hocam be.bir umuttur yaşamak. 1726776997 Abdullah abi bu konuyla ilgili bir video çekse sesimizi geniş kitlelere duyururmuyuz.zaten bir dünya para ödüyoruz bari kaliteli internet kullanalım. 1726777050 polonyada okuyan arkadaşım var.yurt interneti 100 mbps falanmış.kütüphaneye...
  11. A

sadece hat parası veriyorsun tek seferlik 200 lira bir şeydi en fazla. numaranı taşırsan extra ücret yok.20 gb internet 500 dk 100 sms kullanıyorum 150 lira.daha uyguna yüksek paketler var ama bu bana yetiyor.tek sıkıntı bu aralar her bankadan bildiri mesaj vb gelmiyor. onuda çözerler büyük ihtimal.
  12. A

bazı bankalardan mesaj gelmiyor ama memnunum :D
  13. A

Sosyal medya da tepkiler sayesinde internet firmaları adil kullanım kotası kalkmıştı.onun gibi bir şeyler yapabilirz bence hazır sıcak gündemdeyken.
  14. A

Arkadaşlar bu aralar GSM firmalarının uçuk fiyatlandırılmasına tepki günden güne büyüyor.Sizce gsm firmaları buna karşın geri bir adım atıp fiyat düşürme vb işlere girişirmi.biliyorsunuz böyle şeyler sosyal medyada tepki olarak büyüyünce genellikle geri adım atmalar oluyor.Ukraynada 150 liraya...
  15. A

vodafone'dan ,netgsm'e geçilir mi?

uygulaması sade ve basit.fatura ödeme paketin durumunu takip etme.paket yükseltme gibi şeyler var.
  16. A

hiç sıkıntı yaşamadım. ama nedendir bilmem her ayın rastgele bir günü internet aşırı yavaşlıyor.bir süre sonra düzeliyor.
  17. A

ben turkcellden geçtim yine de memnunum fiyat avantajı ötürü. bi turkcell değil ama vodafone ttelekom dan iyidir.
  18. A

NETGSM HAKKINDA/ GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

çalıştığım iş yerinde anlık iş yerinde hızım bu 1726218720 taahhüt yok.
  19. A

NETGSM HAKKINDA/ GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

turkcellden geçtim.memnunum.turkcell gibi değil ama vodafone ttelekom dan daha iyi. sim kart 3 günde geldi.numarayı taşırsan ek ücret ödemiyorsun hattın açılmasıda mobilde işlemleri yaptıktan 2 gün sonra açıldı.o 2 gün de eski hattını kullanmaya devam ediyorsun.
  20. A

[Mobil]Türk Telekomdan hangisine geçeyim? ( Ucuz)

adamların merkezi ankara diye biliyorum 1724088598 istanbulda oturuyorum bende turkcellden geçtim şöyle söyleyeyim.ttelekom vodafoneden iyi turkcelin bir tık altı gibi
Top Bottom