Neler Yeni

GSM OPERATÖRLERİ TARAFINDAN KAZIKLANMAK

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
Arkadaşlar bu aralar GSM firmalarının uçuk fiyatlandırılmasına tepki günden güne büyüyor.Sizce gsm firmaları buna karşın geri bir adım atıp fiyat düşürme vb işlere girişirmi.biliyorsunuz böyle şeyler sosyal medyada tepki olarak büyüyünce genellikle geri adım atmalar oluyor.Ukraynada 150 liraya sınırsız internet kullanan insandan ne farkımız var bizim?

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes
Arkadaşlar bu aralar GSM firmalarının uçuk fiyatlandırılmasına tepki günden güne büyüyor.Sizce gsm firmaları buna karşın geri bir adım atıp fiyat düşürme vb işlere girişirmi.biliyorsunuz böyle şeyler sosyal medyada tepki olarak büyüyünce genellikle geri adım atmalar oluyor.Ukraynada 150 liraya sınırsız internet kullanan insandan ne farkımız var bizim?
farkın tc vatandaşı olman hikaye bitti

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Niye geri adım atsınlar? Kullanmaktan başka çaremiz mi var? Seçenek yok. Hepsi aynı.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farkın tc vatandaşı olman hikaye bitti
Sosyal medya da tepkiler sayesinde internet firmaları adil kullanım kotası kalkmıştı.onun gibi bir şeyler yapabilirz bence hazır sıcak gündemdeyken.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Niye geri adım atsınlar? Kullanmaktan başka çaremiz mi var? Seçenek yok. Hepsi aynı.
Nerdee bizim halktan ses yok kazıklanmaya devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sosyal medya da tepkiler sayesinde internet firmaları adil kullanım kotası kalkmıştı.onun gibi bir şeyler yapabilirz bence hazır sıcak gündemdeyken.
Zor be hocam.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
Ne kadar iyi hocam o ? Benim de tarife bitmeye yakın 235 TL idi rahat 500-600 üstü olur şimdi, değişsem mi bilemedim. Numara vs. taşıma var mıdır?
sadece hat parası veriyorsun tek seferlik 200 lira bir şeydi en fazla. numaranı taşırsan extra ücret yok.20 gb internet 500 dk 100 sms kullanıyorum 150 lira.daha uyguna yüksek paketler var ama bu bana yetiyor.tek sıkıntı bu aralar her bankadan bildiri mesaj vb gelmiyor. onuda çözerler büyük ihtimal.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
adı üstünde o eskidendi
çokta eski değil hocam be.bir umuttur yaşamak.

Abdullah abi bu konuyla ilgili bir video çekse sesimizi geniş kitlelere duyururmuyuz.zaten bir dünya para ödüyoruz bari kaliteli internet kullanalım.

çokta eski değil hocam be.bir umuttur yaşamak.

Abdullah abi bu konuyla ilgili bir video çekse sesimizi geniş kitlelere duyururmuyuz.zaten bir dünya para ödüyoruz bari kaliteli internet kullanalım.
polonyada okuyan arkadaşım var.yurt interneti 100 mbps falanmış.kütüphaneye gidiyorum 400 mbps internet var orada diyor.adam 100 ü beğenmiyor .D

Top Bottom