Neler Yeni

[Mobil]Türk Telekomdan hangisine geçeyim? ( Ucuz)

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet
hacı bu neeeee şu an o 30 gblık paketi bana indirimli öneriyo 450 lira kajsdjas Kral faturasızdan faturalıya geçişi nasıl yapıyoruz. Sim kart yenileniyor mu? Para istiyolar mı? Sadece müşteri hizmetlerinden hallettirebiliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka çok uygun ama bilemedim niyeyse
400 tl olanmi uygun

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
20 gb 500 dk 100 sms 150 lira ödüyorum netgsm de.bir sürü paketi varda şu an aklımda değil taahhüt yok

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih
400 tl olanmi uygun
yok kral bana 450 TL'ye önerilen paket, adama 150 liraya falan önerilmiş ona uygun dedim

20 gb 500 dk 100 sms 150 lira ödüyorum netgsm de.bir sürü paketi varda şu an aklımda değil taahhüt yok
kral ankarada kullancam kesme kopma falan sorun oluyo mu? internet yeterince hızlı mı bir de hiç sms almama yaşadın mı? Bankadan siteden falan. Ona göre sipariş edecem ben de

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
yok kral bana 450 TL'ye önerilen paket, adama 150 liraya falan önerilmiş ona uygun dedim

kral ankarada kullancam kesme kopma falan sorun oluyo mu? internet yeterince hızlı mı bir de hiç sms almama yaşadın mı? Bankadan siteden falan. Ona göre sipariş edecem ben de
adamların merkezi ankara diye biliyorum

istanbulda oturuyorum bende turkcellden geçtim şöyle söyleyeyim.ttelekom vodafoneden iyi turkcelin bir tık altı gibi

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih

istanbulda oturuyorum bende turkcellden geçtim şöyle söyleyeyim.ttelekom vodafoneden iyi turkcelin bir tık altı gibi
sim kartının siparişini verdim inşallah düşündüğüm gibi bir operatördür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom