[Mobil]Türk Telekomdan hangisine geçeyim? ( Ucuz)

Daha iki gün önce Turkcell 20 GB 230 liraydı ve Vodafone 20 GB 190 liraydı Turkcell'in ki bitti keşke kaçırmasaydin Vodafone'a bir bak

hacı bu neeeee şu an o 30 gblık paketi bana indirimli öneriyo 450 lira kajsdjas Kral faturasızdan faturalıya geçişi nasıl yapıyoruz. Sim kart yenileniyor mu? Para istiyolar mı? Sadece müşteri hizmetlerinden hallettirebiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka çok uygun ama bilemedim niyeyse
400 tl olanmi uygun

20 gb 500 dk 100 sms 150 lira ödüyorum netgsm de.bir sürü paketi varda şu an aklımda değil taahhüt yok

400 tl olanmi uygun
yok kral bana 450 TL'ye önerilen paket, adama 150 liraya falan önerilmiş ona uygun dedim

20 gb 500 dk 100 sms 150 lira ödüyorum netgsm de.bir sürü paketi varda şu an aklımda değil taahhüt yok
kral ankarada kullancam kesme kopma falan sorun oluyo mu? internet yeterince hızlı mı bir de hiç sms almama yaşadın mı? Bankadan siteden falan. Ona göre sipariş edecem ben de

yok kral bana 450 TL'ye önerilen paket, adama 150 liraya falan önerilmiş ona uygun dedim

kral ankarada kullancam kesme kopma falan sorun oluyo mu? internet yeterince hızlı mı bir de hiç sms almama yaşadın mı? Bankadan siteden falan. Ona göre sipariş edecem ben de
adamların merkezi ankara diye biliyorum

istanbulda oturuyorum bende turkcellden geçtim şöyle söyleyeyim.ttelekom vodafoneden iyi turkcelin bir tık altı gibi

istanbulda oturuyorum bende turkcellden geçtim şöyle söyleyeyim.ttelekom vodafoneden iyi turkcelin bir tık altı gibi
sim kartının siparişini verdim inşallah düşündüğüm gibi bir operatördür

Geri