Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Netgsm paketlerine ortalama %68 zam yaptı

Kendi üstüne aldığın ilk hatsa numara taşıma yapman daha mantıklı olur. Numara taşıma için belli bir süre var mı emin değilim ama. 1731091994 Geçen Bimcell'den 375 TL'ye hat aldım. Netgsm olarak kullandığım annemin üstüne kapatsam mı kapatmasam mı kararsız kaldım.
  2. Emre Zengin

Netgsm paketlerine ortalama %68 zam yaptı

Netgsm resmi sitesinde paketlere ortalama %68 zam yaptığını duyurdu. https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-hat Benim için Netgsm bitmiştir. 150 TL'ye kullandığım paket 300 TL olmuş.
  3. Emre Zengin

NetGSM nasıldır, geçilir mi?

İlk soru için hayır gelmiyor. İkinci soru geçen ay S21 Fe cihazımla 2 saat arkadaşıma internetimi sorunsuz paylaşmıştım. Alışveriş merkezindeydik CS 2 de ping 90 ms civarıydı sanırım.
  4. Emre Zengin

SMS bana bir Discord, bir de bu otobüs uygulamasında lazım olmuştu. Discord da sıkıntısız geldi de. Otobüs uygulaması için nedense gelmedi. Hepsiburada da falan çalışıyor. Bir de Pazarama üstünden Nays kartımla alışveriş yaparken SMS gelmemişti sanırım. Senin olduğun yerde Türk Telekom daha iyi...
  5. Emre Zengin

Volte desteğini 2024'ün sonuna kadar getireceğiz demişlerdi belli olmaz. Benim için gene çok sorun olmadı o konu da.
  6. Emre Zengin

Hazirandan beri kullanıyorum. Telefon full çekiyorken hız olarak 100 Mbps indirme 20 Mbps yükleme veriyor. Banka olarak Yapı Kredi kullanıyorum. Geçen ay onunda entegrasyonunu yaptılar artık sorunsuz çalışıyor benim için. Geçmeni tavsiye ederim.
  7. Emre Zengin

Operatör değiştireceğim öneri lazım

150 TL kargo bir de paket her ay 164 TL'ye gelecek. 1727297385 Şundan bahsediyorsun sanırım.
  8. Emre Zengin

vodafone'dan ,netgsm'e geçilir mi?

Arkadaşın dediği gibi basit. Bu kadar.
  9. Emre Zengin

vodafone'dan ,netgsm'e geçilir mi?

Turkcell'den geçtim. 100 Mbps indirme ile 20 Mbps Upload veriyor. Hız olarak memnunum. Çekim tarafından da memnunum. Dün Yapıkredi entegrasyonu da olmuş. Ona çok sevindim. 3 aydır falan anlaşmalarını bekliyordum. Geçmeni tavsiye ederim.
Top Bottom