NetGSM nasıldır, geçilir mi?

Herkes kullandığı şeyi övüyor zaten ben anlamıyorum 😀 kimse objektif yorum yapmıyor ben netgsm hakkında konu açtım onda bile bana salladılar saolsunlar uygulaması rezalet kalan haklarınız bile doğru düzgün göstermiyor sms bildirimi bile 1 gün sonra düşüyor kullanım bitince. çok telefon görüşmesi yapmadığım için kullanıyorum sadece yoksa asla geçilmez değmeyecek bir hizmet karşı tarafın sesini alamıyorsunuz adam akıllı sırf bu yüzden wp üzerinden konuşma yapıyorum öven arkadaşlar ne amaçla övüyor anlamış değilim bu arada arada internet kesintisi de oluyor 2 hattım var netgsm de ikisinde de aynı problemi yaşıyorum bir anda şebeke fln yok oluyor uçak moduna fln alıyoruz onda da gelmiyor garip işler
Harbi anlamak çok zor dayı yok böyle bir şey türkcell altyapısı diye tutturanlar utanırmı sanmam.
Benim şahsi olarak türkcell altyapısını kullandıklarına olan inancım %0.
Sorun yaşayan o kadar fazlaki.

Kim veriyo beleş 30gb benim paket 15 verdikleri max 2gb twitter
Ben 25gb lık tarife kullanıyorum. Vodofone çarktan 15gb lık kullanım rahar veriyor. Ayda 50gb min. Kullanıyorum.

Hocam NetGSM kullananlara birkaç sorum olucak
Bazıları eski numarayla geçince desteklenmeyen bankalardan da sms alabildiklerini söylemişlerdi doğru mu
Bi de yazılım müh öğrencisiyim bilgisayarda internete ihtiyacım oluyor telefonumdan internet paylaşımı yapamayacağımı yazmışlar bu doğru mu yoksa internet paylaşımı yapabiliyor muyum başka cihazlarla

Bazıları eski numarayla geçince desteklenmeyen bankalardan da sms alabildiklerini söylemişlerdi doğru mu
Bi de yazılım müh öğrencisiyim bilgisayarda internete ihtiyacım oluyor telefonumdan internet paylaşımı yapamayacağımı yazmışlar bu doğru mu yoksa internet paylaşımı yapabiliyor muyum başka cihazlarla
internet paylaşımı yapılmıyor seçenek bile çıkmıyor ios kullanıyorum bende öyle android tarafını bilmiyorum

internet paylaşımı yapılmıyor seçenek bile çıkmıyor ios kullanıyorum bende öyle android tarafını bilmiyorum
O zaman mecbur başka operatöre geçicem benim için önemli bir detay o

Ses kalitesi VoLTE olmadığı için kötü. İnternet performansı normal. 2-3 haftadır kullanıyorum bütün bankalardan SMS geliyor. Hakkını veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende bunu fark ettim internet paylaşımı yapılmıyor.

Ses kalitesi VoLTE olmadığı için kötü. İnternet performansı normal. 2-3 haftadır kullanıyorum bütün bankalardan SMS geliyor. Hakkını veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende bunu fark ettim internet paylaşımı yapılmıyor.
Çok saçma

İlk soru için hayır gelmiyor.
İkinci soru geçen ay S21 Fe cihazımla 2 saat arkadaşıma internetimi sorunsuz paylaşmıştım. Alışveriş merkezindeydik CS 2 de ping 90 ms civarıydı sanırım.

Abi 2.5 ay önce Vodafone'dan Turkcell'e geçtim o günden beri çoğu uygulamadan SMS alamıyorum sanki Netgsm kullanıyoruz anlamadım Turkcell'de kimse yardımcı olmuyorda geri Vodafone'a dönmek istiyorum 680 TL cayma bedeli istiyorlar

Ben 25gb lık tarife kullanıyorum. Vodofone çarktan 15gb lık kullanım rahar veriyor. Ayda 50gb min. Kullanıyorum.
Ben 15 GB hediyeyi en son 4 yıl önce gördüm. Aynı şekilde 2 yıldır 25 GB paket kullanıyorum Vodafone'da. Aylardır 2 günlük 2 gb atıp duruyor kafama. Vodafone Premium da var. İkinci çarktan 10-15 gb'a kadar garanti internet diyor haftalardır 2 gb geliyor ne anladım ben bu işten.

NetGSM kullanan arkadaşlardan deneyimlerini bekliyorum. 10-15 güne taahhüt bitiyor 320 liraya telekomdan 20gb alacağım veya NetGSM gececegim
NetGsm hatta nedense 1 hatta internet çalışmadı ama alakasız da olabilir.
Fiyatları uygun ama bana taahhütsüz olduğunu söyledi müşteri hizmetleri . Yani 2025 itibariyle zam gelebilir tarife ücretlerine.
Kesinlikle 320TL verilmez telekoma.
Mevcut GSM indirim vb. yapıyordur diye düşünüyorum müşteri kaybetmemek adına. Yapmıyorsa da bence sor yapmazlarsa değiştirmeni öneririm.

Geri