Neler Yeni

NetGSM nasıldır, geçilir mi?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,092
İsim
.
Herkes kullandığı şeyi övüyor zaten ben anlamıyorum 😀 kimse objektif yorum yapmıyor ben netgsm hakkında konu açtım onda bile bana salladılar saolsunlar uygulaması rezalet kalan haklarınız bile doğru düzgün göstermiyor sms bildirimi bile 1 gün sonra düşüyor kullanım bitince. çok telefon görüşmesi yapmadığım için kullanıyorum sadece yoksa asla geçilmez değmeyecek bir hizmet karşı tarafın sesini alamıyorsunuz adam akıllı sırf bu yüzden wp üzerinden konuşma yapıyorum öven arkadaşlar ne amaçla övüyor anlamış değilim bu arada arada internet kesintisi de oluyor 2 hattım var netgsm de ikisinde de aynı problemi yaşıyorum bir anda şebeke fln yok oluyor uçak moduna fln alıyoruz onda da gelmiyor garip işler
Harbi anlamak çok zor dayı yok böyle bir şey türkcell altyapısı diye tutturanlar utanırmı sanmam.
Benim şahsi olarak türkcell altyapısını kullandıklarına olan inancım %0.
Sorun yaşayan o kadar fazlaki.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Diyarhan
Kim veriyo beleş 30gb benim paket 15 verdikleri max 2gb twitter
Ben 25gb lık tarife kullanıyorum. Vodofone çarktan 15gb lık kullanım rahar veriyor. Ayda 50gb min. Kullanıyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam NetGSM kullananlara birkaç sorum olucak
Bazıları eski numarayla geçince desteklenmeyen bankalardan da sms alabildiklerini söylemişlerdi doğru mu
Bi de yazılım müh öğrencisiyim bilgisayarda internete ihtiyacım oluyor telefonumdan internet paylaşımı yapamayacağımı yazmışlar bu doğru mu yoksa internet paylaşımı yapabiliyor muyum başka cihazlarla

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
Bazıları eski numarayla geçince desteklenmeyen bankalardan da sms alabildiklerini söylemişlerdi doğru mu
Bi de yazılım müh öğrencisiyim bilgisayarda internete ihtiyacım oluyor telefonumdan internet paylaşımı yapamayacağımı yazmışlar bu doğru mu yoksa internet paylaşımı yapabiliyor muyum başka cihazlarla
internet paylaşımı yapılmıyor seçenek bile çıkmıyor ios kullanıyorum bende öyle android tarafını bilmiyorum

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
internet paylaşımı yapılmıyor seçenek bile çıkmıyor ios kullanıyorum bende öyle android tarafını bilmiyorum
O zaman mecbur başka operatöre geçicem benim için önemli bir detay o

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
Ses kalitesi VoLTE olmadığı için kötü. İnternet performansı normal. 2-3 haftadır kullanıyorum bütün bankalardan SMS geliyor. Hakkını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende bunu fark ettim internet paylaşımı yapılmıyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ses kalitesi VoLTE olmadığı için kötü. İnternet performansı normal. 2-3 haftadır kullanıyorum bütün bankalardan SMS geliyor. Hakkını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende bunu fark ettim internet paylaşımı yapılmıyor.
Çok saçma

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin
İlk soru için hayır gelmiyor.
İkinci soru geçen ay S21 Fe cihazımla 2 saat arkadaşıma internetimi sorunsuz paylaşmıştım. Alışveriş merkezindeydik CS 2 de ping 90 ms civarıydı sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mesut Karakoç
Abi 2.5 ay önce Vodafone'dan Turkcell'e geçtim o günden beri çoğu uygulamadan SMS alamıyorum sanki Netgsm kullanıyoruz anlamadım Turkcell'de kimse yardımcı olmuyorda geri Vodafone'a dönmek istiyorum 680 TL cayma bedeli istiyorlar

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 25gb lık tarife kullanıyorum. Vodofone çarktan 15gb lık kullanım rahar veriyor. Ayda 50gb min. Kullanıyorum.
Ben 15 GB hediyeyi en son 4 yıl önce gördüm. Aynı şekilde 2 yıldır 25 GB paket kullanıyorum Vodafone'da. Aylardır 2 günlük 2 gb atıp duruyor kafama. Vodafone Premium da var. İkinci çarktan 10-15 gb'a kadar garanti internet diyor haftalardır 2 gb geliyor ne anladım ben bu işten.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,798
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
NetGSM kullanan arkadaşlardan deneyimlerini bekliyorum. 10-15 güne taahhüt bitiyor 320 liraya telekomdan 20gb alacağım veya NetGSM gececegim
NetGsm hatta nedense 1 hatta internet çalışmadı ama alakasız da olabilir.
Fiyatları uygun ama bana taahhütsüz olduğunu söyledi müşteri hizmetleri . Yani 2025 itibariyle zam gelebilir tarife ücretlerine.
Kesinlikle 320TL verilmez telekoma.
Mevcut GSM indirim vb. yapıyordur diye düşünüyorum müşteri kaybetmemek adına. Yapmıyorsa da bence sor yapmazlarsa değiştirmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,970
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom