RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,839
NetGSM kullanan arkadaşlardan deneyimlerini bekliyorum. 10-15 güne taahhüt bitiyor 320 liraya telekomdan 20gb alacağım veya NetGSM gececegim
Hocam bu dediğiniz desteklenen bankalar sitesinde yazıyor kısmını birtürlü bulamadım acaba link atabilirmisiniz?Turkcell ile aynı altyapıyı kullanıyor, hız ve ping değerleri arasında pek bir fark yok. Çekim gücü benzer. Fakat hâlâ daha SMS entegrasyonu konusunda emekleme aşamasında olduğu için bazı kuruluşların uygulamalarından SMS gelmezse şaşırmayın. Bilhassa banka kullanımında büyük bir sorun. Sitelerinde hangi bankalarla anlaşma sağladıklarını belirtmişler, bunların dışında bir banka kullanmıyorsanız geçebilirsiniz. Fiziksel şubeleri olmadığı için müşteri hizmetlerine ulaşmak da biraz sorunlu, onu da belirteyim.
Hazirandan beri kullanıyorum. Telefon full çekiyorken hız olarak 100 Mbps indirme 20 Mbps yükleme veriyor. Banka olarak Yapı Kredi kullanıyorum. Geçen ay onunda entegrasyonunu yaptılar artık sorunsuz çalışıyor benim için. Geçmeni tavsiye ederim.NetGSM kullanan arkadaşlardan deneyimlerini bekliyorum. 10-15 güne taahhüt bitiyor 320 liraya telekomdan 20gb alacağım veya NetGSM gececegim
Volte ve vowifi(ikisini de kullanıyorum) olmaması cekindiriyor sıkıntı yaratır mı kiHazirandan beri kullanıyorum. Telefon full çekiyorken hız olarak 100 Mbps indirme 20 Mbps yükleme veriyor. Banka olarak Yapı Kredi kullanıyorum. Geçen ay onunda entegrasyonunu yaptılar artık sorunsuz çalışıyor benim için. Geçmeni tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
NetGSM kullanan arkadaşlardan deneyimlerini bekliyorum. 10-15 güne taahhüt bitiyor 320 liraya telekomdan 20gb alacağım veya NetGSM gececegim
işbankası, akbank, qnb, fiba lazım bana da bunlar gelse direkt geçeceğim hiç durmadanHazirandan beri kullanıyorum. Telefon full çekiyorken hız olarak 100 Mbps indirme 20 Mbps yükleme veriyor. Banka olarak Yapı Kredi kullanıyorum. Geçen ay onunda entegrasyonunu yaptılar artık sorunsuz çalışıyor benim için. Geçmeni tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Görüşmelerdeki ses kaliten düşer onun dışında bir etkisi yok diye biliyorum.Volte ve vowifi(ikisini de kullanıyorum) olmaması cekindiriyor sıkıntı yaratır mı ki
Volte desteğini 2024'ün sonuna kadar getireceğiz demişlerdi belli olmaz. Benim için gene çok sorun olmadı o konu da.Volte ve vowifi(ikisini de kullanıyorum) olmaması cekindiriyor sıkıntı yaratır mı ki
Hocam 3 parti sms kodları nasıl örnek olarak Google, forum, Steam gibi, bir de okulda Turkcell pek iyi çekmiyor o biraz sıkıntıVolte desteğini 2024'ün sonuna kadar getireceğiz demişlerdi belli olmaz. Benim için gene çok sorun olmadı o konu da.
kullanmadım ama bazı bankalarda doğrulama kodu gelmiyormuş, sanırım Twitter ve huawei cloud için dr gelmiyor onun dışı paparadır amazondur o tarz bilindiklerden kod geliyormuş ses kalitesi bir tık düşükmüş. Bir arkadaş geçenlerde detaylı ssler atmıştı konuyu görürse yine atarNetGSM kullanan arkadaşlardan deneyimlerini bekliyorum. 10-15 güne taahhüt bitiyor 320 liraya telekomdan 20gb alacağım veya NetGSM gececegim