Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Sistemim için Anakart Önerisinde bulunurmusunuz lütfen

Çok teşekkürler hocam ama bu anakartlarin sıfırını piyasada bulamıyorum acaba başka anakartlar olmaz mı h110 gibi veya 310 serisi
  2. S

hocam zaten yeni bir bilgisayar topladım eskisini satmak için ucuz yollu bir şey arıyorum
  3. S

Arkadaşlar i5 6600 k işlemcim ve rx 480 8 gb ekran kartım var elimdeki anakart bozuldu ve ucuz fiyata m2 slotu olan bir anakart arıyorum ama sadece lga 1151 soketli anakart bakmak yetmiyormuş işlemci bu anakartı desteklemedi hangi anakartlar destekler işlemcimi bilen birileri yardımcı olabilir...
  4. S

Yardım B550 bios güncelleme

Şimdi montajı yapıyorum diğer parçaların bakicam
  5. S

Eğer yeziyorsa gerekmez
  6. S

Anakartın kutusunun üzerinde Ryzen 5009 deskop ready ibaresi varmiydi hocam
  7. S

Sağol dostum gönül isterdi yeni Ryzen 3d işlemcileri beklemek ama ddr5 bizi çok yorar 😀 1658428586 Kutunun üzerinde Ryzen 5000 deskop ready ibaresi var ise zaten gerekmiyor ama yeni çıkan Ryzen 5600 Ryzen 5700 x ve Ryzen 5800 3d gibi işlemciler için gerekiyor bios guncellestirmesi
  8. S

Hocam yeni üretim anakartlarda gerekmiyor ama benim aldığım anakart 1 sene öncesinin anakarti arkadaş almış geri kalan parcaları toplayamamis satmaya karar vermiş sonra yeni üretilen anakartlarin kutusunda Ryzen 5000 deskop ready yazıyor o anakartlarda istemiyor fabrikada yapılıyor güncelleştirmesi
  9. S

Bir buçuk dakika kadar yanıp söndü sonra reset attı anakartın tüm ışıkları kapandı bir daha açıldı BIOS flash ışığı şu an tamamen sönük durumda
  10. S

Şu an takılı değil takılı iken 7-8 defa denedim yüklemedi bende soktum şimdi yükledi reset attı gücü kesip işlemciyi filan mı takayım şimdi başka işlem yapmam gerekiyor mu
  11. S

İşlemci takilıydı technopat kanalını izlerken gördüm sıkıntı yoktu şimdi soktum de denedim olacak gibi 1658427695 Reset attı kendiliğinden şimdi de açıldı ne yapayım gücü mü keseyim
  12. S

Arkadaşlar b550 gaming plus anakart kullanıyorum 5700 x işlemci takmak için bios guncellemem gerekiyordu flashı fat32 yapıp en güncel sürümü attım içine dosyanin isimini MSI.rom yaptım ancak izlediğim videolardaki gibi reset atıp ekran gelmedi anakartın üzerinde CPU ışığı yanıyor anlayan biri...
  13. S

Çözüldü✓ Anakart wifi'ları ne kadar verimli ?

Cok teşekkür hocam yardımlarınız için iyi aksamlar
  14. S

İlk kutuyu modeme kablo ile bağlandıktan sonra diğer odaya koycagim kutuyu da bilgisayara direk kablo ile baglayabiliyormuyum
  15. S

Dostum bunun çalışma sistemi 2 kutu kendi arasında wifi baglantisi kurup iletmek galiba yanlış anlamadıysam
  16. S

Ben asusdan yana şüphem yok ama turknetin modemi konusunda var modem değiştirmek istedim ama mümkün olmayacağını söylediler görevliler gönderdikleri aparat yüzünden başka modemde calismiyormus
  17. S

Dostum örnek olarak bir şey atabilirmisin nasıl bir şey göreyim
  18. S

Arkadaşlar evimde türknet kullanıyorum 100 Mbps hız alıyorum ama modem kötü olduğundan 5 metre ilerdeki odamda telefonla bağlanırken videolarda donma yaşıyorum modemle aramda sadece 1 tane duvar var almak istediğim anakartın linkini aşşağıya koyucam acaba bu anakarti alsam 7 metre ötedeki odama...
  19. S

6750XT ve 5600 İkilisi için Anakart Önerisi

3060 ti şu an piyasada en düşük 11.500 gördüm diye hatırlıyorum öte yandan 6750 xt 10.925 TL'ye trendyola satılıyor 3070 ti performansına çok yakın bir kart bu konuda en mantıklı 6750 xt olucaktır öte yandan bütçenizi 15 k ya çekebilirsiniz 6800 xt öneririm
  20. S

3500Tl Anakart-Ram Önerisi

Satıcı yaptı yapacağını hocam ben attığımda hala 1600 TL idi ama piyasa çok değişken bu aralar 😀
Top Bottom