Neler Yeni

Yardım B550 bios güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Arkadaşlar b550 gaming plus anakart kullanıyorum 5700 x işlemci takmak için bios guncellemem gerekiyordu flashı fat32 yapıp en güncel sürümü attım içine dosyanin isimini MSI.rom yaptım ancak izlediğim videolardaki gibi reset atıp ekran gelmedi anakartın üzerinde CPU ışığı yanıyor anlayan biri yardım edebilir mi bilgisayarı yeni topladım en baştan kuruyorum monitör de display port ile bağlı

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
İşlemci takilimi

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam işlemci takılı değil demi şuan
İşlemci takilıydı technopat kanalını izlerken gördüm sıkıntı yoktu şimdi soktum de denedim olacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reset attı kendiliğinden şimdi de açıldı ne yapayım gücü mü keseyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam işlemci takılı değil demi şuan
Şu an takılı değil takılı iken 7-8 defa denedim yüklemedi bende soktum şimdi yükledi reset attı gücü kesip işlemciyi filan mı takayım şimdi başka işlem yapmam gerekiyor mu

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Bios flash ışığı yanip sönüp 5dakika sonra söndümü

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Doğru ise işlemciyi takıp açabilirsiniz. 5000 seri işlemci için güncellemeye gerek yoktur diye biliyorum.

Hayırlı olsun güzel işlemci.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru ise işlemciyi takıp açabilirsiniz. 5000 seri işlemci için güncellemeye gerek yoktur diye biliyorum.

Hocam yeni üretim anakartlarda gerekmiyor ama benim aldığım anakart 1 sene öncesinin anakarti arkadaş almış geri kalan parcaları toplayamamis satmaya karar vermiş sonra yeni üretilen anakartlarin kutusunda Ryzen 5000 deskop ready yazıyor o anakartlarda istemiyor fabrikada yapılıyor güncelleştirmesi

Allmuted

80+ Bronze
Hocam yeni üretim anakartlarda gerekmiyor ama benim aldığım anakart 1 sene öncesinin anakarti arkadaş almış geri kalan parcaları toplayamamis satmaya karar vermiş sonra yeni üretilen anakartlarin kutusunda Ryzen 5000 deskop ready yazıyor o anakartlarda istemiyor fabrikada yapılıyor güncelleştirmesi
Bende de b550a pro var bios güncellemesiz direkt çalıştı. Sizde de öyle olması lazım diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Sağol dostum gönül isterdi yeni Ryzen 3d işlemcileri beklemek ama ddr5 bizi çok yorar 😀

Bende de b550a pro var bios güncellemesiz direkt çalıştı. Sizde de öyle olması lazım diye düşünüyorum
Kutunun üzerinde Ryzen 5000 deskop ready ibaresi var ise zaten gerekmiyor ama yeni çıkan Ryzen 5600 Ryzen 5700 x ve Ryzen 5800 3d gibi işlemciler için gerekiyor bios guncellestirmesi

Allmuted

80+ Bronze
Sağol dostum gönül isterdi yeni Ryzen 3d işlemcileri beklemek ama ddr5 bizi çok yorar 😀

Kutunun üzerinde Ryzen 5000 deskop ready ibaresi var ise zaten gerekmiyor ama yeni çıkan Ryzen 5600 Ryzen 5700 x ve Ryzen 5800 3d gibi işlemciler için gerekiyor bios guncellestirmesi
Bende r5 5600 var hocam gerektirmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,028
Üyeler
164,421
Son üye
Prime4545
Top Bottom